Martin_S Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dnes pořízene SUBy Date 41… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 7 minutami, Martin_S napsal: Dnes pořízene SUBy Date 41… Gratuluji, to je prostě největší klasika. Jestli jsou odsud, tak ta cena už aspoň nebyla na skok z okna Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) před 12 minutami, Martin_S napsal: Dnes pořízene SUBy Date 41… Gratulace. Trefa do čierneho . Sú to Suby z predajnej sekcie? Upraveno 19. ledna uživatelem Davis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) před 9 minutami, xcmaniax napsal: Gratuluji, to je prostě největší klasika. Jestli jsou odsud, tak ta cena už aspoň nebyla na skok z okna Ať slouží! Ano jsou …děkuju, mám z nich radost Upraveno 19. ledna uživatelem Martin_S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 7 minutami, Davis napsal: Gratulace. Trefa do čierneho . Sú to Suby z predajnej sekcie? Děkuji, ano jsou z prodejní sekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna K raňajkám Starbucks? Za mňa môže byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Sunrise ať home Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tohle počasí nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Prostředí zdaleka ne tak pěkné. Den 32… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 20 hodinami, tikzot napsal: Tohle počasí nemá chybu Pekelné kontrasty Lukáši, moc hezké! ----------------------------------- Trochu jsem předběhl dobu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Dnes přesně 10 let na fóru a přesně měsíc na ruce Explorer 36mm. Myslel jsem, že s kombinací Nomos Tangente 35mm a Seiko SKX013 jsem vyléčen, ale když před pár lety vrátil Rolex Expy na správnou velikost, opět jsem do toho spadnul. Teď už snad mám klid. Ledaže by se GMT Mastery zmenšily na zase na 38mm a dostaly Coke lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna On 1/21/2024 at 2:18 PM, tikzot said: Tohle počasí nemá chybu Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna R GMT MASTER II (BLRO) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Víkendové bruslení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Premyslim, co jsem mel o vikendu na brusleni, asi nic nebo gecka. Nicmene jinak z 90% taky maly Expy. Zejtra jim sice asi malinko vrazim kudlu do zad, ale v zasadnim ohrozeni nejspis nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna @warann Expy 1 se s Expy 2 doplňují, nikoliv konkurují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Dobrej postreh . Nebo jsem se nekde prokecl a uz na to zapomnel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se