Fade Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června @Jarett ojoj Mi dává na prdel i cesta do USA. Vypadá to ale jako ráj 1
moco Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června (upraveno) Příjemné probuzení v trávě po víkendu Upraveno 23. června uživatelem moco 1
Filip eM Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června (upraveno) Odjíždím z nákupu svých prvních ... Rohlík od ucha k uchu... Na cestu zpět jsem si musel nasadit "to v čem jsem přijel" .. jinak by to mohlo zavánět autonehodou.. Dlouho jsem uvažoval koupi royaly od Tudorů, ale tomuhle se nedalo odolat má to vše co jsem od royalů chtěl, plus mnohé navíc. Tak, brzy zase na viděnou Upraveno 23. června uživatelem Filip eM 1 10
Frantik Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Jojo. Prvni Rolby jsou jako prvni buchta Taky úsměv vod ucha k uchu Gratulace!!!! 1 1
Pavelinho Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Já: Pane doktore. Všude se mi zjevují hodinky a pořád musím přemýšlet, co je to za značku. Nejsem paranoidni? Doktor: To bude dobré! Potřebujete si jen odpočinout. Vemte si volno a jděte třeba na koncert. Koncert: 1 1
Vortex-Tempus Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Vzdy ked dam tieto nudne, prtave hodinky po dlhsej dobe na ruku, prekvapi ma ake su vlastne dobre a dokonale… 6 1
M@ker Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června před 11 minutami, Filip eM napsal: Paráda, inak tá tenisová raketa je len dekorácia? bez omotávky a tenisky nedotknuté antukou .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se