ondralbc Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Pro leváka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kubajs.mtb Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Dnes Expy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
ADIkov Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
ouskavl Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
ondralbc Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Dnes dorazily takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bandicoot Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Coffee break u firemní knihovničky u časopisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vladino125 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Stale na ruke, viac menej owg sa so mna stava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Fade Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února @Vladino125 Přesně tohle se mnou udělaly moje Suby. Je to takové hořkosladké 1
kubajs.mtb Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Dneska Suby kdyz zaclo teplo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Konečně trocha sluníčka a s ním přichází dobrá nálada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
horskjan Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Před hodinou, Fade napsal: @Vladino125 Přesně tohle se mnou udělaly moje Suby. Je to takové hořkosladké Také se mi na ruku už třičtvrtě roku nedostane skoro nic jiného, jsou skvělý... Ale začínám mít nutkání zkoušet další, jiné kousky a bohužel nemám rád, když ty původní leží doma... 1
African Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V Explorer klubu již chvíli jsem, tak nastal čas vstoupit i do toho potápěčského... celý život jsem si přál se potopit do jednoho kilometru, tak teď konečně můžu Poslušně hlásím nový přírůstek... fanoušky Rolexu nenáviděný i oblíbený model a to Sea Dweller 43 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 6
spineshank Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února @African chlape parádní kousek, velká gratulace a ať dělají velkou radost a vítej v klubu hlubinných norníků
African Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Děkuji moc kluci, radost je veliká Objevování hlubin oceánů je pro mě stejně fascinující jako zdolávání vrcholků hor a co mě na nich hodně baví? Velikost a robustnost na hodnoty ponoru velmi nositelná, kyklop v padesáti letech super, glidelock výborná věc, měl by být u všech hodinek a červený nápis je tedy úplně mega magický Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
African Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Potápět se zatím nedá, tak hurá na lyže Matný ciferník na slunci magický. Omlouvám se, brzy s tím přestanu, ale nadšení veliké Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
patprom Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Příroda hraje barvami a moje nejoblíbenější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Qwuiddo Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Kdyz uz na jarnaky do tech Emiratu neodletime, tak aspon radost z lokalniho slunicka vcera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Bukoowsky Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března ráno, večer, kafíčko, venčení, chlastačka...prostě pořád - love it Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Campino Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se