Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Před hodinou, Fade napsal:

@Vladino125 Přesně tohle se mnou udělaly moje Suby. Je to takové hořkosladké 😅 

Také se mi na ruku už třičtvrtě roku nedostane skoro nic jiného, jsou skvělý... Ale začínám mít nutkání zkoušet další, jiné kousky a bohužel nemám rád, když ty původní leží doma... 🤔

• Dát hlas 1
Odesláno

V Explorer klubu již chvíli jsem, tak nastal čas vstoupit i do toho potápěčského... celý život jsem si přál se potopit do jednoho kilometru, tak teď konečně můžu 😂 Poslušně hlásím nový přírůstek... fanoušky Rolexu nenáviděný i oblíbený model a to Sea Dweller 43 :guitar: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 14
  • Dát hlas 6
Odesláno

Děkuji moc kluci, radost je veliká 🥰 Objevování hlubin oceánů je pro mě stejně fascinující jako zdolávání vrcholků hor a co mě na nich hodně baví? Velikost a robustnost na hodnoty ponoru velmi nositelná, kyklop v padesáti letech super, glidelock výborná věc, měl by být u všech hodinek a červený nápis je tedy úplně mega magický 🤩 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 7
  • Dát hlas 2
Odesláno

Potápět se zatím nedá, tak hurá na lyže :guitar: Matný ciferník na slunci magický. Omlouvám se, brzy s tím přestanu, ale nadšení veliké 🥰

• Like 7
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...