Tomasb Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března před 21 hodinami, bizzydko napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jedná sa o ref. 1675 alebo 16750 ? Tieto referencie sú môj sen. Akú veľkosť zápästia máš ? sedia ti perfektne. 1
bizzydko Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Před hodinou, Tomasb napsal: jedná sa o ref. 1675 alebo 16750 ? Tieto referencie sú môj sen. Akú veľkosť zápästia máš ? sedia ti perfektne. 1675 mk1 ~17cm
patprom Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Elektrikářské barevné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Povidláček Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března 36 vs 39 (ruka 18,5) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Radek124 Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ADIkov Odesláno pondělí v 09:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:50 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
kdojinej Odesláno pondělí v 10:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:29 před 18 hodinami, Povidláček napsal: 36 vs 39 (ruka 18,5) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 36 lepsi, 39 ale taky jde 1
Vortex-Tempus Odesláno pondělí v 14:02 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:02 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
ouskavl Odesláno pondělí v 15:42 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:42 Dva řádky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
laroaz Odesláno středa v 09:15 Nahlásit Odesláno středa v 09:15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jarett Odesláno středa v 12:01 Nahlásit Odesláno středa v 12:01 Our Love Is Endless ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
Murphy97 Odesláno středa v 12:57 Nahlásit Odesláno středa v 12:57 no vidis, pujde to a zase mam veselejsi den... Krasna fotka 1
Murphy97 Odesláno středa v 12:59 Nahlásit Odesláno středa v 12:59 Moje holka je take nosi rada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
moco Odesláno středa v 13:41 Nahlásit Odesláno středa v 13:41 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
African Odesláno středa v 14:03 Nahlásit Odesláno středa v 14:03 Potápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vit Odesláno středa v 14:24 Nahlásit Odesláno středa v 14:24 před 18 minutami, African napsal: Potápky Moc pěkné. Můžeš pro mě prosím někdy vyfotit EXP II a Seadweller na stejné ruce, ve stejné kompozici a stejné vzdálenosti od objektivu? Jsou pocitově ty Seadwellery o hodně větší?
African Odesláno středa v 18:34 Nahlásit Odesláno středa v 18:34 3 hours ago, Vit said: Moc pěkné. Můžeš pro mě prosím někdy vyfotit EXP II a Seadweller na stejné ruce, ve stejné kompozici a stejné vzdálenosti od objektivu? Jsou pocitově ty Seadwellery o hodně větší? Jasný, dokopu se k tomu zítra a nafotím Na ruce kvůli proporcím vypadají větší Expy dvojky než SD, pocitově se nosí podobně řekl bych, SD jsou těžší, vyšší ale nijak to neomezuje. Na tahu mi je asi příjemnější SD na ruce a to kvůli Glidelocku, ten prostě nemá chybu. Proto mám dvojky radši na gumě. Nošení bych se nebál a klidně bych SD ještě trochu nafoukl, nemají nakonec stejně velký cifr třeba jako Submariner? Tady bych nějaký mm klidně přidal, mám rád dobře čitelné hodinky a tady samozřejmě Exp II vyhrává. A proto máme vícero hodinek že, protože každé mají něco 1 1
adam.ra Odesláno čtvrtek v 15:46 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:46 Hledal jsem emotikonu kata, ale marně… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sovaa Odesláno čtvrtek v 16:06 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:06 Jen na čumendě v butiku. Myslel jsem, že je na živo nikdy neuvidím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se