Jump to content

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Guest Ondra

Recommended Posts

před 1 hodinou, safi napsal:

@African: jak to děláš, že ty Explorery II taháš ven, lezeš s nimi po skalách a na fotkách jsou jako nové? 

Když přijdou nějaké ty složitější situace, natahuji rukavice a to i v létě, to je asi má největší ochrana hodinek v přírodě. Taková hospoda nebo pobyt u moře, kde mi připadne blbé chodit v rukavicích 😅 , se mi zdá mnohem nebezpečnější pro případné úrazy hodinek. Pár šlupek už dostali, tomu se nevyhneš, tah už má dost šrámů, třeba ta korunka na sponě u outdoor hodinek mi nepřijde jako úplně dobrý nápad, ale na druhou stranu do větších akcí přehazuji na gumák. A zdá se, že opravdu nějaké to drsnější zacházení zkousnou, protože jak píšeš vypadají fajnově i po dvou letech a jdou stále na vteřinu přesně. Nechal jsem je po Nepálu i zkontrolovat, a vše na jedničku 👍

DSC_3970.JPG

DSC_3971.JPG

Neznam delku stavu ale smekam - hlaven kratka a z vlastni zkusenosti strelba nakratko z malych zbrani je dost tricky. Tam padlo alespon 150 ran....a peknych par kacek :)

před 18 hodinami, hrozna napsal:

Neznam delku stavu ale smekam - hlaven kratka a z vlastni zkusenosti strelba nakratko z malych zbrani je dost tricky. Tam padlo alespon 150 ran....a peknych par kacek :)

To bylo cca na 15m, 100 výstřelů, vždy rychlý dvoj výstřel ... :D