Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno
Vše ostatní už máš a nosíš, tak by to mohlo klapnout !

Doufám, že se dočkám. Proslýchá se, že snad budou nahrazeny novým, větším modelem. Do toho bych asi našel. Současný rozměr je pro mě naprosto dokonalý.
  • Odpovědi 26tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nejsou vůbec špatné 
77504ED3-6C26-460B-9C71-A7D4F8EDAC95.thumb.jpeg.09ae8527c75a0af472044d8c4945f542.jpeg

Jsou perfektní. Ta kombinace modrého ciferníku se zeleným sklíčkem je naprosto jedinečná. Podle mě jsou to nejvíc nedoceněné rolexky, která se jen tak neokoukají.
Odesláno
před 45 minutami, patprom napsal:

Doufám, že se dočkám. Proslýchá se, že snad budou nahrazeny novým, větším modelem. Do toho bych asi našel. Současný rozměr je pro mě naprosto dokonalý.

Ja porad doufam, ze "predpokladany letosni refresh" bude neco ve stylu Air Kingu. Na druhou stranu mam strach, ze zmeni barvy cifru protoze tahle je nejelpsi :)

Odesláno (upraveno)
před 4 minutami, matejcaha napsal:

Ja porad doufam, ze "predpokladany letosni refresh" bude neco ve stylu Air Kingu. Na druhou stranu mam strach, ze zmeni barvy cifru protoze tahle je nejelpsi :)

před 51 minutami, patprom napsal:

Pánové děsíte mě.
O jakém modelu se bavíte?
Také čekám na bílá Déčka a žádnou změnu nechci!!!!

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno
Právě teď, Vit napsal:

Pánové děsíte mě.

Air Kingy a Milgy meli stejny stroj, antimagneticke pouzdro atd. V loni dostali AK refresh, tak by mi neprekapili kdyby byly Milgy na rade. Porad v tom je 3131 a teda z hlavy mi nenapada nic jineho od RLX co by jeste melo stary strojek.

Odesláno (upraveno)
před 27 minutami, Vit napsal:

Pánové děsíte mě.
Také čekám na bílá Déčka a žádnou změnu nechci!!!!

Jde o to, že Daytona se vyrábí od roku 1963, tudíž letos mají kulaté výročí a je předpoklad, že se přijde s nějakou inovací nejspíš v podobě zvětšení pouzdra jako tomu bylo naposledy u Subů. Ale je to jen předpoklad, který doufejme nevyjde 🙂 

před 23 minutami, matejcaha napsal:

Air Kingy a Milgy meli stejny stroj, antimagneticke pouzdro atd. V loni dostali AK refresh, tak by mi neprekapili kdyby byly Milgy na rade. Porad v tom je 3131 a teda z hlavy mi nenapada nic jineho od RLX co by jeste melo stary strojek.

Přesně tak. Milgy jsou jedny z posledních, které zatím nedostaly nový strojek. Proto se očekává nějaká ta inovace. Mně teda přijdou starší strojky přesnější než ty nové 70-ti hodinové, alespoň podle mých zkušeností a proto jsem rád za staré kousky a měnit bych nechtěl 🙂 

Upraveno uživatelem patprom
Odesláno (upraveno)

@patprom Moje soukroma predikce na letosni W&W je update Daytona, Milgy + neco s GMT (coke luneta nebo discontinue batmana) a neprekvapilo by mne ruzove zlato se zelenym cifrem u subu (hulk v rozovem zlate jako maj pepsi v bilem). Take od nich cekam nejaky anouncement s titanem, ale nevim jeslti neni prilis brzo po tech 50mm monstrech. Spis tak pristi rok.

Upraveno uživatelem matejcaha
Odesláno
před 14 minutami, patprom napsal:

Jde o to, že Daytona se vyrábí od roku 1963, tudíž letos mají kulaté výročí a je předpoklad, že se přijde s nějakou inovací nejspíš v podobě zvětšení pouzdra jako tomu bylo naposledy u Subů. Ale je to jen předpoklad, který doufejme nevyjde 🙂 

Přesně tak. Milgy jsou jedny z posledních, které zatím nedostaly nový strojek. Proto se očekává nějaká ta inovace. Mně teda přijdou starší strojky přesnější než ty nové 70-ti hodinové, alespoň podle mých zkušeností a proto jsem rád za staré kousky a měnit bych nechtěl 🙂 

Díky, to mě nenapadlo.
Zase si říkam, že tu aktuální model s keramickou lunetou nedělají zas tak dlouho aby vůbec faceliftovali, natož vytáhli zcela nový model.

Odesláno
před 4 hodinami, patprom napsal:

Měl by jsis je taky sehnat. Jak tě znám a vím, že máš rád barvy, dělaly by ti radost

Tak sehnat, když jsem je mohl mít za 200 tak jsem je nevzal ( ko..ot ) takže za 400 nebo 500 díky 🤣

Odesláno (upraveno)

No krasa! 👌

Mate tu super kusky chlapi 👍. A mne furt nevolaju a nevojalu .. 😪

Upraveno uživatelem bluman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...