patprom Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Vše ostatní už máš a nosíš, tak by to mohlo klapnout !Doufám, že se dočkám. Proslýchá se, že snad budou nahrazeny novým, větším modelem. Do toho bych asi našel. Současný rozměr je pro mě naprosto dokonalý.
patprom Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Nejsou vůbec špatné Jsou perfektní. Ta kombinace modrého ciferníku se zeleným sklíčkem je naprosto jedinečná. Podle mě jsou to nejvíc nedoceněné rolexky, která se jen tak neokoukají.
patprom Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Ty jsou božíMěl by jsis je taky sehnat. Jak tě znám a vím, že máš rád barvy, dělaly by ti radost
matejcaha Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 před 45 minutami, patprom napsal: Doufám, že se dočkám. Proslýchá se, že snad budou nahrazeny novým, větším modelem. Do toho bych asi našel. Současný rozměr je pro mě naprosto dokonalý. Ja porad doufam, ze "predpokladany letosni refresh" bude neco ve stylu Air Kingu. Na druhou stranu mam strach, ze zmeni barvy cifru protoze tahle je nejelpsi
matejcaha Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 LV gang Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 (upraveno) před 4 minutami, matejcaha napsal: Ja porad doufam, ze "predpokladany letosni refresh" bude neco ve stylu Air Kingu. Na druhou stranu mam strach, ze zmeni barvy cifru protoze tahle je nejelpsi před 51 minutami, patprom napsal: Doufám, že se dočkám. Proslýchá se, že snad budou nahrazeny novým, větším modelem. Do toho bych asi našel. Současný rozměr je pro mě naprosto dokonalý. Pánové děsíte mě. O jakém modelu se bavíte? Také čekám na bílá Déčka a žádnou změnu nechci!!!! Upraveno 24. února 2023 uživatelem Vit
matejcaha Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Právě teď, Vit napsal: Pánové děsíte mě. O jakém modelu se bavíte? Air Kingy a Milgy meli stejny stroj, antimagneticke pouzdro atd. V loni dostali AK refresh, tak by mi neprekapili kdyby byly Milgy na rade. Porad v tom je 3131 a teda z hlavy mi nenapada nic jineho od RLX co by jeste melo stary strojek.
patprom Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 (upraveno) před 27 minutami, Vit napsal: Pánové děsíte mě. O jakém modelu se bavíte? Také čekám na bílá Déčka a žádnou změnu nechci!!!! Jde o to, že Daytona se vyrábí od roku 1963, tudíž letos mají kulaté výročí a je předpoklad, že se přijde s nějakou inovací nejspíš v podobě zvětšení pouzdra jako tomu bylo naposledy u Subů. Ale je to jen předpoklad, který doufejme nevyjde před 23 minutami, matejcaha napsal: Air Kingy a Milgy meli stejny stroj, antimagneticke pouzdro atd. V loni dostali AK refresh, tak by mi neprekapili kdyby byly Milgy na rade. Porad v tom je 3131 a teda z hlavy mi nenapada nic jineho od RLX co by jeste melo stary strojek. Přesně tak. Milgy jsou jedny z posledních, které zatím nedostaly nový strojek. Proto se očekává nějaká ta inovace. Mně teda přijdou starší strojky přesnější než ty nové 70-ti hodinové, alespoň podle mých zkušeností a proto jsem rád za staré kousky a měnit bych nechtěl Upraveno 24. února 2023 uživatelem patprom
matejcaha Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 (upraveno) @patprom Moje soukroma predikce na letosni W&W je update Daytona, Milgy + neco s GMT (coke luneta nebo discontinue batmana) a neprekvapilo by mne ruzove zlato se zelenym cifrem u subu (hulk v rozovem zlate jako maj pepsi v bilem). Take od nich cekam nejaky anouncement s titanem, ale nevim jeslti neni prilis brzo po tech 50mm monstrech. Spis tak pristi rok. Upraveno 24. února 2023 uživatelem matejcaha
Vit Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 před 14 minutami, patprom napsal: Jde o to, že Daytona se vyrábí od roku 1963, tudíž letos mají kulaté výročí a je předpoklad, že se přijde s nějakou inovací nejspíš v podobě zvětšení pouzdra jako tomu bylo naposledy u Subů. Ale je to jen předpoklad, který doufejme nevyjde Přesně tak. Milgy jsou jedny z posledních, které zatím nedostaly nový strojek. Proto se očekává nějaká ta inovace. Mně teda přijdou starší strojky přesnější než ty nové 70-ti hodinové, alespoň podle mých zkušeností a proto jsem rád za staré kousky a měnit bych nechtěl Díky, to mě nenapadlo. Zase si říkam, že tu aktuální model s keramickou lunetou nedělají zas tak dlouho aby vůbec faceliftovali, natož vytáhli zcela nový model.
ADIkov Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 před 4 hodinami, patprom napsal: Měl by jsis je taky sehnat. Jak tě znám a vím, že máš rád barvy, dělaly by ti radost Tak sehnat, když jsem je mohl mít za 200 tak jsem je nevzal ( ko..ot ) takže za 400 nebo 500 díky
Návštěvník dabelM Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
furo Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vonmisses Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tommy_PP Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 Oprasil som zlate Daytony, zlato ma hlbsiu farbu, chyta patinu co sa mi paci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bluman Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Odesláno 24. února 2023 (upraveno) No krasa! Mate tu super kusky chlapi . A mne furt nevolaju a nevojalu .. Upraveno 24. února 2023 uživatelem bluman
ondrejm Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Odesláno 25. února 2023 Tak sehnat, když jsem je mohl mít za 200 tak jsem je nevzal ( ko..ot ) takže za 400 nebo 500 díky Pravda, sehnat je dneska za rozumný peníze = scifi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se