vonmisses Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 14 hodinami, OWG napsal: Zkusil jsem sundat jubilee a nahodit gumu, co myslíte? Sám nosím suby ND na rub. str. , ale tohle to neni fakt ono. Líbí se mi třeba polárky na zelené gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 (upraveno) @OWG Mozno inu farbu, tato modra ani mne k tomu moc nesedi. K hladkej lunete by to asi pasovalo viac. Upraveno 11. května 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 6 minutami, ZZalesky napsal: uu tie sú pekné ja dnes DJ, aj keď fotka má pár dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Právě teď, furo napsal: uu tie sú pekné ja dnes DJ, aj keď fotka má pár dní Nejhezci DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Modré DJ se musí umět vyfotit a tobě se to podařilo, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 5 hodinami, vonmisses napsal: Sám nosím suby ND na rub. str. , ale tohle to neni fakt ono. Líbí se mi třeba polárky na zelené gumě. před 5 hodinami, bluman napsal: @OWG Mozno inu farbu, tato modra ani mne k tomu moc nesedi. K hladkej lunete by to asi pasovalo viac. Mám ještě zelenou a žlutou gumu, zelená je tmavší takže by možná seděla dobře a červená guma dorazí za par dni. Inspiroval jsem se Googlem samozřejmě, kde jsem před koupi koukal jak by vypadaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Na DJ jedine tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 2 hodinami, OWG napsal: Mám ještě zelenou a žlutou gumu, zelená je tmavší takže by možná seděla dobře a červená guma dorazí za par dni. Inspiroval jsem se Googlem samozřejmě, kde jsem před koupi koukal jak by vypadaly. Tato sestava se mi líbí mnohem více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 před 12 hodinami, Harwey napsal: Na DJ jedine tah. Přesně já dnes pepsiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Dosiel som na prazdniny domov bez Rolad, tak som si pozical tatove DJ36. Je to klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 před 32 minutami, Tommy_PP napsal: Dosiel som na prazdniny domov bez Rolad, tak som si pozical tatove DJ36. Je to klasika Ty jsou super, obzvlášť s ruletou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 před 37 minutami, Tomak napsal: Ty jsou super, obzvlášť s ruletou Dakujem, aj mne sa lubia, velmi citatelne a pohodlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Taky dnes s bílým ciferníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 (upraveno) edit: sorry, rozmazanec... Upraveno 14. května 2023 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borža Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 15 minutami, Vortex-Tempus napsal: Tieto su fakt krasne. Velmi pekne fotky. Rozmyslam ze sa skusim na ne zapisat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 (upraveno) před 1 hodinou, Borža napsal: Tieto su fakt krasne. Velmi pekne fotky. Rozmyslam ze sa skusim na ne zapisat Dakujem. Mozem len doporucit… na zivo su naozaj krasne a ine, a aj univerzalnejsie ako by sa mohlo zdat Upraveno 14. května 2023 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se