xcmaniax Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Nový přírůstek, mám z něj radost Zároveň zatím nejmenší hodinky co jsem měl, tak je to trošku nezvyk, ale věřím, že si zvyknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Před hodinou, xcmaniax napsal: Nový přírůstek, mám z něj radost Zároveň zatím nejmenší hodinky co jsem měl, tak je to trošku nezvyk, ale věřím, že si zvyknu. Mám svoje necelé dva týdny a musím říct, že to zvykání na malý rozměr je naprosto v pohodě a lepší než obráceně Jsou to fakt super hodinky, tak užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 1 hodinou, xcmaniax napsal: Nový přírůstek, mám z něj radost Zároveň zatím nejmenší hodinky co jsem měl, tak je to trošku nezvyk, ale věřím, že si zvyknu. gratulace ... aneb není malých hodinek, kór když mají příběh ... užívej. Já ty své za rok a púl virtuálně prodal tak třikrát a nakonec sem rád, že sem to nikdy nedotáhl do toho inzerátu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Explorer 40 - schváleno náročným uživatelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 V 30. 8. 2023 v 15:09, xcmaniax napsal: Nový přírůstek, mám z něj radost Zároveň zatím nejmenší hodinky co jsem měl, tak je to trošku nezvyk, ale věřím, že si zvyknu. Sedí perfektně, jen dávej pozor, abys pak ještě vzal na ruku suby, ten komfort je nesrovnatelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Expy a pan haf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Jedna z vlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Dobrý ráno všem Moje první R a jako jo, je to tam. Další Pandořina skříňka otevřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 16 minutami, Cancri napsal: Dobrý ráno všem Moje první R a jako jo, je to tam. Další Pandořina skříňka otevřená. První a hneď najkrajšie, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 53 minutes ago, Cancri said: Dobrý ráno všem Moje první R a jako jo, je to tam. Další Pandořina skříňka otevřená. Gratulujem ! Zacal si teda paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Před hodinou, Cancri napsal: Dobrý ráno všem Moje první R a jako jo, je to tam. Další Pandořina skříňka otevřená. Veľký štýl ! Vitaj v klube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Dobre rano prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 plechy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Po týdnu nošení 36 Expů jsem vzal na ruku zase Suby. Do té doby vlastně moje nejmenší hodinky Najednou mi přijdou velký a šíleně nápadný, ale pořád je žeru. Mozek si na to střídání malých a větších hodinek musí zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Pohoda letného dňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se