Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 19. 10. 2023 v 18:29, Tommy_PP napsal:

Spat zo servisu: Rolex Submariner 5512 Explanation point, gilt, PCG, chapter ring, meters first.

Na ruke kusok kanadskej historie priamo od povodneho majitela, kupene v 1962 za $250. Pouzival ich pocas svojej kariery ako Search & Rescue clen potapacskeho timu. Dostal som k nim aj vlastnorucne napisany list a kopiu potapacskeho certifikatu z 1962 🙂

IMG_3480.jpeg

To jsou v pravém slova smyslu hodinky s příběhem.. Paráda, gratulace k úlovku ! 

před 17 hodinami, tikzot napsal:

Taky tak👍🏻

Skvělá fotka 💯👍

Před hodinou, African napsal:

Zajímavá myšlenka... furt je nad čím přemýšlet 😅 Dvojky na výstupu, koukám že se ručky začínají shlukovat u dvanáctky, čas na socka párečky.....jen neuklouznout, je to tady nějaké exponované a Rolexkám by pád s této výšky určitě neprospěl 😆 

Líbí se mi, jak ty hodinky opravdu používáš tak, jak bylo zamýšleno.. To se týka obecně všech modelů :) Respekt 💪

Po dělší době jsem zavítal na Rolex stránky a náhodou "objevil" tu novou zelenou u DJ - green mint - vypadá sakra dobře. Předpokládám, že to naživo nikde nepujde natrefit a prohlédnout.. 

1.logo_b64f2241-18f1-495c-86b3-8922db4d2  

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 19. 10. 2023 v 18:29, Tommy_PP napsal:

Spat zo servisu: Rolex Submariner 5512 Explanation point, gilt, PCG, chapter ring, meters first.

Na ruke kusok kanadskej historie priamo od povodneho majitela, kupene v 1962 za $250. Pouzival ich pocas svojej kariery ako Search & Rescue clen potapacskeho timu. Dostal som k nim aj vlastnorucne napisany list a kopiu potapacskeho certifikatu z 1962 🙂

IMG_3480.jpeg

IMG_3479.jpeg

Moc hezký👍

250$ v roce 1962?? Počítám dobře, že by při dejme tomu inflaci 14%, měli dneska stát max 2500$??

OK budu hodnější, lepší material, více zaměstnanců atd. Tak dejme tomu 4500$ max.

Fuck současný Rolex

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Johanes napsal:

Moc hezký👍

250$ v roce 1962?? Počítám dobře, že by při dejme tomu inflaci 14%, měli dneska stát max 2500$??

OK budu hodnější, lepší material, více zaměstnanců atd. Tak dejme tomu 4500$ max.

Fuck současný Rolex

Počítáš dobře, mezi lety 1962 a 2023 byla na dolaru kumulativní inflace 919,2% takže dle toho by mohly dnes stát 2548$...

Odkaz ke komentáři

V 19. 10. 2023 v 18:29, Tommy_PP napsal:

IMG_3480.jpeg

IMG_3479.jpeg

Super Watch - Super Story, moc gratuluji a přeji Good Monday Morning..!

Monday Rolex Morning.jpg

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Oskar napsal:

Počítáš dobře, mezi lety 1962 a 2023 byla na dolaru kumulativní inflace 919,2% takže dle toho by mohly dnes stát 2548$...

Dokonce i když se na to podívám přes kupní sílu, vychází to podobně. Pokud by si je teoreticky Čech v té době dokázal koupit (s tehdejším kurzem 7,20Kč) za 1 800Kč (při tehdejší průměrné výplatě 1 400Kč), měl by dnes při průměrné výplatě téměř 31x vyšší (43 193Kč.) být na ceně 55 500Kč, tedy 2 400$.

Takže o 60 let později jsme se dostali do stavu, kdy běžný člověk musí pracovat skoro 4x déle na to aby si koupil svoje vysněné rolády (které stejně na krámu nemaj a musí na ně roky čekat.)

A abych jen nekecal, připojuji i nějakou tu fotku.

cody.jpg

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, kdojinej napsal:

Super! To jsou 36mm?

Tohle se fakt povedlo, paráda. Vidím dobře na minutové ručce vypadlou lumi?

Dakujem vsetkym, tesim sa z nich.

Ano, minutovej rucicke chyba radium, co nie je nezvycajne vzhladom na ivh vek a “povolanie”. Prave dosli zo servisu a nechal som zvysok stabilizovat, aby sa to dalej netrusilo

Odkaz ke komentáři

V 22. 10. 2023 v 15:21, Axel napsal:

To jsou v pravém slova smyslu hodinky s příběhem.. Paráda, gratulace k úlovku ! 

Skvělá fotka 💯👍

Líbí se mi, jak ty hodinky opravdu používáš tak, jak bylo zamýšleno.. To se týka obecně všech modelů :) Respekt 💪

Po dělší době jsem zavítal na Rolex stránky a náhodou "objevil" tu novou zelenou u DJ - green mint - vypadá sakra dobře. Předpokládám, že to naživo nikde nepujde natrefit a prohlédnout.. 

1.logo_b64f2241-18f1-495c-86b3-8922db4d2  

Tyhle jsem viděl loni u Bechyně v Brně, a dost mi vyraziliy dech. Na obrázku to je relativní nuda, ale naživo jsou neskutečně cool (sorry, ale lépe padnoucí slovo jsem prostě něnašel).

Odkaz ke komentáři

Naposledy jsem byl u Bechyně v Brně v létě a ještě tam ty zelené měli k prohlédnutí - nikoli však ke koupi samozřejmě. Verze s hladkou lunetou a oyster tahem.  

IMG_5980.jpeg

IMG_5979.jpeg

IMG_5973.jpeg

Upraveno uživatelem Tomak
Vložení foto
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...