Murphy97 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2023 sorry za datum, nebyly pres vikend na ruce
Roland Sands Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2023 V 3. 12. 2023 v 11:18, warann napsal: A o hodinu pozdeji. Radost vidět že neleží v hodinkovnici dostane se na ruku i něco jiného?
warann Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 před 15 hodinami, Roland Sands napsal: Radost vidět že neleží v hodinkovnici dostane se na ruku i něco jiného? Ale jo, ještě BB 58. Po dlouhý době mám dvoje hodinky, který se mi daří na pohodu střídat. Tyhle nosím, vlastně dost v rozporu s původním zadáním, především do práce, vyhovuje mi velikost i celkem malá vejška, takže se dobře vejdou pod košili. BB nosím spíš k džínám a tak. Na zbytek jsou hranatý géčka.
Roland Sands Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 před 4 hodinami, warann napsal: Ale jo, ještě BB 58. Po dlouhý době mám dvoje hodinky, který se mi daří na pohodu střídat. Tyhle nosím, vlastně dost v rozporu s původním zadáním, především do práce, vyhovuje mi velikost i celkem malá vejška, takže se dobře vejdou pod košili. BB nosím spíš k džínám a tak. Na zbytek jsou hranatý géčka. Vypadá to na ideální trojku. Já doufal že většinu času budu tahat suby ale pohodlnost/nenápadnost expů je odsunula na druhou kolej.
childe Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Před hodinou, Davis napsal: Teraz denne Starbucks Moc hezká zelená
barackpalenka Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 před 1 hodinou, Davis napsal: Teraz denne Starbucks Ach, tá zelená
warann Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 před 18 hodinami, Roland Sands napsal: Vypadá to na ideální trojku. Já doufal že většinu času budu tahat suby ale pohodlnost/nenápadnost expů je odsunula na druhou kolej. Já bych třeba suby i nosil, ale prodal jsem je za 120t ateď je nějak nemůžu za tyhle prachy sehnat zpátky
shewcza Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 @Murphy97 upřímná gratulace! Já pořád stejně.
Vit Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2023 před 30 minutami, tomtur napsal: Super hodinky i zátiší, ale myslím, že jsi netrefil správné vlákno.
LovecK Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2023 Domnívám se, ze trefil, tomtur na Rlx zase uz sere…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se