krutor Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května před 11 minutami, Pivas napsal: @krutor- si se rozjel,nedávno první Rolex a teď tyhle krásky. Gratuluju To je tak, když si něco objednáš a nečekáš že zavolájí tak brzo. Ale jsem šťastný... 1
Vladar91 Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května před 11 hodinami, krutor napsal: To je tak, když si něco objednáš a nečekáš že zavolájí tak brzo. Ale jsem šťastný... Gratulace! To se na GMT už nečeká 5 let? 1
Vladino125 Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května V Bruseli asi jedine ciste miesto, inak som prekvapeny ako tam je fakt vsade spina a odpadky. 1
Lukyn77 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května V 11. 5. 2025 v 8:01, Vladar91 napsal: Gratulace! To se na GMT už nečeká 5 let? na tyhle ne ... mě volali po půl roce, nevzal sem je, i tak se stane že se proces pro jiného urychlí ...
krutor Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 41 minutami, Lukyn77 napsal: na tyhle ne ... mě volali po půl roce, nevzal sem je, i tak se stane že se proces pro jiného urychlí ... Je to nový model, to by je 5 let nikdo neměl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se