Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Měl jsem tu čest vyzkoušet na ruku DJ na Jubilee. A jako jo, hrozně příjemná velikost a byl to i impuls, že jsem se po Omegách začal rozhlížet ve vodách Rolexu. A rád si bych si od vás zkušených nechal poradit co případně pořídit z roku 1984. Ideálně asi GMT? Jakou referenci byste si vybrali?
IMG_1723.thumb.jpeg.92bf0e7fd361161f3e27ef7e56f5ff3a.jpeg

Odesláno
před 35 minutami, teg napsal:

@African Po kazde, kdyz je sem postnes, se nemuzu zbavit dojmu, ze by ti vic sedely tricetsestky 🙂. Nejsi tedy sam samozrejme.

To mám naštěstí stokrát odzkoušené, 36 jsou na mě malé, obzvláště když jsem zvyklí na dvojky. A když mi i má manželka řekla že se jedná o dámské hodinky když mě s nimi viděla, bylo rozhodnuto 🤙 O čitelnosti nemluvě, která je pro mě u hodinek to nejdůležitější....ale proti gustu...

Odesláno (upraveno)
před 35 minutami, African napsal:

O čitelnosti nemluvě, která je pro mě u hodinek to nejdůležitější....ale proti gustu...

Proti gustu zadny disputat, s tim souhlasim. Citelne jsou vyborne i v te 36 variante. Ono se to nezda, ale cifernik 36 je stejne veliky jako treba u subu a to jsou velmi dobre citelne hodinky. Hodne dela luneta. Abych neplevelil, tak ja dnes tyto. A nasledne srovnani s 36 expama.

Edit: Tady to teda kvuli perspektive neni moc fer srovnani 😀.

IMG_0011.jpeg

IMG_1293.jpeg

Upraveno uživatelem teg
  • Like 2
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, teg napsal:

Proti gustu zadny disputat, s tim souhlasim. Citelne jsou vyborne i v te 36 variante. Ono se to nezda, ale cifernik 36 je stejne veliky jako treba u subu a to jsou velmi dobre citelne hodinky. Hodne dela luneta. Abych neplevelil, tak ja dnes tyto. A nasledne srovnani s 36 expama.

Edit: Tady to teda kvuli perspektive neni moc fer srovnani 😀.

IMG_0011.jpeg

IMG_1293.jpeg

Ten rozdíl mezi 40 a 36 je veliký, stačí je položit vedle sebe nebo dát na ruku, každopádně každý co mu vyhovuje... já toho ponosil hafo a s hodinkami pod 40 se prostě srdíčko nesmíří 🤙

Upraveno uživatelem African
  • Like 1
Odesláno

Jarrett - to bylo rychlé, jsou parádní! Až je pár dní ponosíš hoď kdyžtak prosím nějaké dojmy/srovnání s 14060, jak se nosí a sedí na ruce.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...