Roubass Odesláno neděle v 09:47 Nahlásit Odesláno neděle v 09:47 před 14 minutami, vonmisses napsal: Když vy inžinýrku tak my doktora Bude pravá jihočeská? :-) 1 4
subtitles017 Odesláno neděle v 15:31 Nahlásit Odesláno neděle v 15:31 neexistuje špatně počasí, jen špatně oblečený explorer
Jarett Odesláno neděle v 17:04 Nahlásit Odesláno neděle v 17:04 Před hodinou, Vladino125 napsal: Aj ty ju tam mas ? Starý plechovky, ale už ji mají také
Jocker Odesláno pondělí v 17:18 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:18 Měl jsem tu čest vyzkoušet na ruku DJ na Jubilee. A jako jo, hrozně příjemná velikost a byl to i impuls, že jsem se po Omegách začal rozhlížet ve vodách Rolexu. A rád si bych si od vás zkušených nechal poradit co případně pořídit z roku 1984. Ideálně asi GMT? Jakou referenci byste si vybrali?
clockyclock Odesláno pondělí v 21:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:07 V 24. 5. 2025 v 16:28, Tomak napsal: Puk na ruce
African Odesláno úterý v 06:56 Nahlásit Odesláno úterý v 06:56 Tak se přeci jenom našli , už jsem měl abstinenční příznaky - Expy 40 1
teg Odesláno úterý v 12:19 Nahlásit Odesláno úterý v 12:19 @African Po kazde, kdyz je sem postnes, se nemuzu zbavit dojmu, ze by ti vic sedely tricetsestky . Nejsi tedy sam samozrejme. 2
African Odesláno úterý v 13:03 Nahlásit Odesláno úterý v 13:03 před 35 minutami, teg napsal: @African Po kazde, kdyz je sem postnes, se nemuzu zbavit dojmu, ze by ti vic sedely tricetsestky . Nejsi tedy sam samozrejme. To mám naštěstí stokrát odzkoušené, 36 jsou na mě malé, obzvláště když jsem zvyklí na dvojky. A když mi i má manželka řekla že se jedná o dámské hodinky když mě s nimi viděla, bylo rozhodnuto O čitelnosti nemluvě, která je pro mě u hodinek to nejdůležitější....ale proti gustu...
bluman Odesláno úterý v 13:11 Nahlásit Odesláno úterý v 13:11 moje oblubene 36ky, tiez by som bral asi radsej vacsie, ale tato konfiguracia v inom rozmere neexistuje 2
teg Odesláno úterý v 13:33 Nahlásit Odesláno úterý v 13:33 (upraveno) před 35 minutami, African napsal: O čitelnosti nemluvě, která je pro mě u hodinek to nejdůležitější....ale proti gustu... Proti gustu zadny disputat, s tim souhlasim. Citelne jsou vyborne i v te 36 variante. Ono se to nezda, ale cifernik 36 je stejne veliky jako treba u subu a to jsou velmi dobre citelne hodinky. Hodne dela luneta. Abych neplevelil, tak ja dnes tyto. A nasledne srovnani s 36 expama. Edit: Tady to teda kvuli perspektive neni moc fer srovnani . Upraveno úterý v 13:40 uživatelem teg 2
African Odesláno úterý v 17:16 Nahlásit Odesláno úterý v 17:16 (upraveno) před 3 hodinami, teg napsal: Proti gustu zadny disputat, s tim souhlasim. Citelne jsou vyborne i v te 36 variante. Ono se to nezda, ale cifernik 36 je stejne veliky jako treba u subu a to jsou velmi dobre citelne hodinky. Hodne dela luneta. Abych neplevelil, tak ja dnes tyto. A nasledne srovnani s 36 expama. Edit: Tady to teda kvuli perspektive neni moc fer srovnani . Ten rozdíl mezi 40 a 36 je veliký, stačí je položit vedle sebe nebo dát na ruku, každopádně každý co mu vyhovuje... já toho ponosil hafo a s hodinkami pod 40 se prostě srdíčko nesmíří Upraveno úterý v 17:21 uživatelem African 1
Roland Sands Odesláno úterý v 18:23 Nahlásit Odesláno úterý v 18:23 Dnes tlakovka před sezónou... bez ztráty kytičky 1
kloubik Odesláno úterý v 20:12 Nahlásit Odesláno úterý v 20:12 Jarrett - to bylo rychlé, jsou parádní! Až je pár dní ponosíš hoď kdyžtak prosím nějaké dojmy/srovnání s 14060, jak se nosí a sedí na ruce. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se