Roubass Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna před 5 minutami, Jemi napsal: Sobotní večer na "chatě" Zavidet se nema, ja vim…. Ale….
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Poslední telefonát z Prahy naznačil, že dnes to bude velký 4
Dantechno Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Koukám , že tě předvolali na lavici obdarovaných.. 3
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) Musel jsem si vybrat a víc, než jeden kus mi žena nechtěla koupit Upraveno 4. srpna uživatelem Jarett 1 1
Campino Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 1 minutou, Jarett napsal: Musel jsem si vybrat a vic, než jeden kus mi žena nechtěla koupit Dúfam teda že aspon DaytonyParáda
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost 18 1 3
Zdenek1307 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) před 8 minutami, Jarett napsal: Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost Hned to doma řeknu své ženě! Upraveno 4. srpna uživatelem Zdenek1307 7
Vit Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 28 minutami, Jarett napsal: Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost Dobrá volba, gratulace. Budou mít na zádech (dýnku) žraloka?
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 5 minutami, Vit napsal: Dobrá volba, gratulace. Budou mít na zádech (dýnku) žraloka? Budou 1
tikzot Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 49 minutami, Jarett napsal: Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost Velká gratulace jsou bezva ikdyž pocitově trochu větší než 116500 1
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 16 minutami, tikzot napsal: Velká gratulace jsou bezva ikdyž pocitově trochu větší než 116500 Mě to přišlo právě naopak, jsou o něco tenčí a kovový kroužek na lunetě je spíš zmenšuje. Každopádně radost mám velkou
tikzot Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Tak to je jen dobře, maj jinak řešeny crownguards podobně jako u gold varianty, takže jsou takový nabušenější, ten kroužek je super, ten bych rád na svých 116500 1
patprom Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost S dovolením se taky připojím ke gratulacím k novým Daytonám. Já mám své objednané od roku 2020. Třeba si jich dočkám letos, i když mám objednané bílé a ty jsou dostupné ještě hůř než černé 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se