Jemi Odesláno 2. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2025 Sobotní večer na "chatě" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Roubass Odesláno 2. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2025 před 5 minutami, Jemi napsal: Sobotní večer na "chatě" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zavidet se nema, ja vim…. Ale….
PetroH Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Mne na nich nato celkom ide... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Dvoječky v teplíčku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jeronimo Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Nedělní partie s prckem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Davis Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
PetroH Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jarett Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Poslední telefonát z Prahy naznačil, že dnes to bude velký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Dantechno Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Koukám , že tě předvolali na lavici obdarovaných.. 3
Jarett Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 (upraveno) Musel jsem si vybrat a víc, než jeden kus mi žena nechtěla koupit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2025 uživatelem Jarett 1 1
Campino Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 1 minutou, Jarett napsal: Musel jsem si vybrat a vic, než jeden kus mi žena nechtěla koupit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dúfam teda že aspon DaytonyParáda
Jarett Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 18 1 3
Zdenek1307 Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 (upraveno) před 8 minutami, Jarett napsal: Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hned to doma řeknu své ženě! Upraveno 4. srpna 2025 uživatelem Zdenek1307 7
Vit Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 28 minutami, Jarett napsal: Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost Dobrá volba, gratulace. Budou mít na zádech (dýnku) žraloka?
Jarett Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 5 minutami, Vit napsal: Dobrá volba, gratulace. Budou mít na zádech (dýnku) žraloka? Budou 1
tikzot Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 49 minutami, Jarett napsal: Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velká gratulace jsou bezva ikdyž pocitově trochu větší než 116500 1
Jarett Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 před 16 minutami, tikzot napsal: Velká gratulace jsou bezva ikdyž pocitově trochu větší než 116500 Mě to přišlo právě naopak, jsou o něco tenčí a kovový kroužek na lunetě je spíš zmenšuje. Každopádně radost mám velkou
tikzot Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Tak to je jen dobře, maj jinak řešeny crownguards podobně jako u gold varianty, takže jsou takový nabušenější, ten kroužek je super, ten bych rád na svých 116500 1
patprom Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Ale protože mě miluje a zná, tak mi udělala radost S dovolením se taky připojím ke gratulacím k novým Daytonám. Já mám své objednané od roku 2020. Třeba si jich dočkám letos, i když mám objednané bílé a ty jsou dostupné ještě hůř než černé 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se