LanaCroft Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 23 minutami, bandicoot napsal: Mladej pán si veze novinku a mladá paní má teď celej zbylej set pro sebe. Ty jsou moje…poctivě jsem si na ně našetřila z mateřský 1 2
bandicoot Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 41 minutami, LanaCroft napsal: Ty jsou moje…poctivě jsem si na ně našetřila z mateřský Jednorázově vyplacená mateřská by mohla stačit na tohle a twolinery k tomu. Chápu. Navíc mateřská/rodičovská není příplatek na dítě, ale podpora maminky, protože má omezenou pracovní schopnost. Takže vše v pořádku. 2
Jocker Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 4 hodinami, LanaCroft napsal: Ty jsou moje…poctivě jsem si na ně našetřila z mateřský A jestli tohle postneš na ty miminkovský /maminkovský skupiny…ideálně nazvaný…”Na co jste si našetřily z mateřský” …. Tak po 100hejtech ti pošlu další Primitivo 2
John_Lenon Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna (upraveno) Ukazuji jim jejich nový domov : Edit: Datum jsem jim už změnil. Upraveno 10. srpna uživatelem John_Lenon 7
adam.ra Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna V 8. 8. 2025 v 16:56, Jocker napsal: A pak tu máme Severní Kypr….jedny za 400€, dvoje za 600… Jak se ukázalo, v Egyptě je to ještě lepší. Nejnovější modely ihned k odběru a cena do 180$. Prodejci jsou frajeři, jen letmým pohledem okamžitě dokázali zjistit, že ty mé hodinky “nejsou špatné” ale jejich jsou lepší. A jako bonus si můžete rovnou odnést i šátek, nafukovačku, tričko a cigára. Jaký náš AD to má… 4
Fade Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Před hodinou, adam.ra napsal: Jak se ukázalo, v Egyptě je to ještě lepší. Nejnovější modely ihned k odběru a cena do 180$. Prodejci jsou frajeři, jen letmým pohledem okamžitě dokázali zjistit, že ty mé hodinky “nejsou špatné” ale jejich jsou lepší. A jako bonus si můžete rovnou odnést i šátek, nafukovačku, tričko a cigára. Jaký náš AD to má… V některých místech světa jsem rád když si lidé myslí, že mám na ruce fake 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se