Street Glide Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 ...má nejvyšší šéfová :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) Ode dneška na tři týdny jenom GMTčka.... Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Užívám si v práci červenomodrý pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Užívám si v práci červenomodrý pátek no do prdele, tyhle závidím!!! Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Neměl bych nic proti, kdybychom je tu viděli častěji . Neprávem trochu přehlížena modelová řada od Rlx. Jsou naprosto exkluzivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Souhlas s Rampelnikem,yachty jsou uzasny.Ja furt stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Souhlas s Rampelnikem,yachty jsou uzasny.Ja furt stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Pekne to mate mladenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Neměl bych nic proti, kdybychom je tu viděli častěji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 pracovni sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Tak i následujících 14 dní budu mít na ruce pouze tyto cestovatelský GMTčka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Z dovolením se zeptám v tomto vlákně. Nebyl by někdo z Prahy, kdo vlastní bílé 16570 a nechal by mi je vyzkoušet u šálku kávy? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Aspoň na chvilku jsem měl na ruce ocelový Daytony s bílým a černým ciferníkem... Prodejkyně je mě donesla v transportním balení, cely jsou zabaleno ve fólii, to jsem u AD v ČR nikdy neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 A co, ktere se ti vice libily na ruce?Cerne nebo bile?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Když jsem je uviděl poprvé vedle sebe, tak jednoznačně s černým ciferníkem. Bílý ciferník bude splývat s vysoce leštěnou lunetou s tachymetrickou stupnicí, nebude se hodit ke každému stylu oblečeni. Bílej ciferník je více sportovního zaměření, černý ciferník může být k obleku a i k sportovnímu oblečeni. Ceny zde rozdělují dle barvy ciferníku, a černý je o 20.000 TBH dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Před časem jsem měl také možnost porovnat a za mě jednoznačně bílé , často na ně myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 poslední dobou jsem na bílou,ale tady bych udělal vyjímku a šel do černé je pravda , že vidět je na živo, člověk zase může hodně rychle změnit názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Když jsou otřískané/poškrábané, tak ty bílé vypadají o řád hůř než černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Ano, pokud jedine rolex doma tak cerne daytony, ale pokud jako do komba tak jedine bile..Ty jsou na ruce opticky vetsi nez cerne a vice vyniknou ty subdialy... Ale kdyz cerne, tak se zenith kalibrem, ty jsou jeste hezci..Ale kdyz vidim na cizi ruce daytony, tak bile urcite vedou.. Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se