sibirnaya Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 ajo patprome, sorry, ja si to spatne prohlid, ja myslel, ze ten prispevek je od chosfe76 - ten se ted chlubi ve svym vlakne
KFL Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 (upraveno) 8.2. KFL: Dospěl jsem. Nechám si jen Sinn UX a zbytek prodám. Už na to kašlu. No joke. ty vole, ani dva mesice :D No vono to tak ale pořád v zásadě je . Nosim jen Sinny, ostatní mám schovaný a jen si s nima hraju. To je už novej level . Upraveno 31. března 2016 uživatelem KFL
moco Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Těch týpků, co se s tím jen mazlí je více :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 No vono to tak ale pořád v zásadě je . Nosim jen Sinny, ostatní mám schovaný a jen si s nima hraju. To je už novej level .Jo novej level:-))Tak schvalne,jak dlouho vydrzi:-)
sashator Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Ehm... Dobrá volba, vždycky když vidím Milgy, tak bych se k nim i docela rád vrátil...ale ta nemoc poznávat a zkoušet pořád něco novýho to znemožní
diable Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Prosím tu operu protřepat, nemíchat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Máš recht, ale co by to bylo za život, kdyby si člověk nemohl dělat radost :-)
Michal444 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Tak které dneska na ruku?No Daytony predsa :) Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Michal444
patprom Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Tak které dneska na ruku?No Daytony predsa :)No, těm jsem (zatím) nepřišel na chuť :-) Začínám ale pokukovat po nějakých nodatech. Takové modré Milgy kdyby někdo prodával...
Michal444 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 No, těm jsem (zatím) nepřišel na chuť :-) Začínám ale pokukovat po nějakých nodatech. Takové modré Milgy kdyby někdo prodával... Tak ND sa vzdy hodia... ved hovorim Daytony, ND, vela ruciek, kruti sa to, svieti :)
patprom Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Tak ND sa vzdy hodia... ved hovorim Daytony, ND, vela ruciek, kruti sa to, svieti :)No právě, je tam na mě moc ruček. Dávám přednost přehlednosti :-)
nastycrew52 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Dneska tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Perfektní den s GMTII, lokalita je asi každému jasná :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se