Harwey Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Vesele Velikonoce :-)Vesele Velikonoce :-)Skvele pomlsanicko ako na ruke tak aj na tanieri:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Užívám Velikonoce se svojí nejoblíbenější hodinkovou dvojkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Je tu takova zima, ze jsem malem zmrznul, nez jsem stihl na podeste udelat jednu fotku. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 GMT II na skále :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 + = Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Kdo pozná dnešní kulturní sportovní akci kam prišli fandit fanoušci úpně jiných chrono-značek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Double... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Superfinále Florrbalu v O2 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Můj první příspěvek zde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) vintage mood #1991 Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem watchesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) ... myslím, že tohle je začátek krásného přátelství.... :-) Poradte prosim... Predpokladam, ze tu ohavnou zelenou nalepku sundat ? :-) .. a da se podle toho dovodit, ze asi nikdy nebyly u ofiko RSC a ani nebyly leštěné, kdyz maji furt nesundanou tu nalepku? .. a druha otazka, tohle je sundatelny puldilek? Chtel bych tu přední stranu co nejkratsi... Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Když se podíváš pořádně, tak ten půldílek je součást spony, to sundat nepůjde (tedy alespoň ne bez násilí). Samolepa na hodinkách má asi stejný význam jako nechat si vysačku výrobce na saku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ten puldilek je na tycince ve spone...teoreticky by vyndatelny mohl byt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 No vyndat se určitě dá po nějaké násilnější akci a na co pak přichytneš tu sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Jestli to neni bezne a jednoduse sundatelne, tak na to prdim :-) ... Chtěl jsem říct, ze pri prvnim prozkoumavani jsem videl, ze to je na tycince a prave si nebyl jistej, jak je to vymysleny, jestli jako sundavaci nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Já to mám na sponě uchycené nerozebiratelně na nýtku a na tahu to je na nalisované osičce. Třeba to máš jinak, to netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Tak jsem to zkusil. Krásný jsou. Měl jsem ty černý, ale ta modrá má své kouzlo. Tak uvidíme jak dlouho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Dnešní úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 tak deti usnuly a mohl jsem chvili drbat... peknej humus... zelenej.. :-) jeste ze detsky vlhceny ubrousky vyresej snad vsechno v domacnosti... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Dnes trosku barev do toho steelu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se