Petr72 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Načo je mi perie sakra toľko RRR by som si cvrkol blahom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Italian style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Sibir: Paráda! S tou ŠPZ to nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Miso strkals do toho antistress pointu to, co si myslim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 plecháče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Měl jsem pocit, ze mas nodejty... A najednou je tam kyklop... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Dobré odpoledne ze sPlzně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Dobré odpoledne od Plzně přeje tandem R... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Plzeňská seance taktéž v Olomouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Měl jsem pocit, ze mas nodejty... A najednou je tam kyklop... :-)Změna je zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Vydarene odpoledne v Braniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 2 roky premysleni jestli jo nebo ne. Az mi ma draha rekla: "Uz se na to neda divat, jak do tech katalogu cusis jak suva do nudli. Plus mas jeste kulatiny. O vikendu je jdeme koupit!"P.S. nejkrasnejsi je beztak ta cesta. Kdyz jsem zacinal, tak mi R prisel jako naprosto odpudivy nabubrely design. Ce la vie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 2 roky premysleni jestli jo nebo ne. Az mi ma draha rekla: "Uz se na to neda divat, jak do tech katalogu cusis jak suva do nudli. Plus mas jeste kulatiny. O vikendu je jdeme koupit!"P.S. nejkrasnejsi je beztak ta cesta. Kdyz jsem zacinal, tak mi R prisel jako naprosto odpudivy nabubrely design. Ce la vie :-)No tak už nás nenapínej, co si pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 No bicolor s dlouhou sponou, co to asi muze bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 No bicolor s dlouhou sponou, co to asi muze bejt?Ja naopak odhaduju GMT, mozna i Daytony.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 To teda mi nepřijde jako dlouhá spona.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 To teda mi nepřijde jako dlouhá spona....Hm hm, mas pravdu, asi kratka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 :-) pardon, ale asi pockam na tip od Sibire. Vzdy je zajimave vyslechnout eso ve svem oboru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 2 roky premysleni jestli jo nebo ne. Az mi ma draha rekla: "Uz se na to neda divat, jak do tech katalogu cusis jak suva do nudli. Plus mas jeste kulatiny. O vikendu je jdeme koupit!"P.S. nejkrasnejsi je beztak ta cesta. Kdyz jsem zacinal, tak mi R prisel jako naprosto odpudivy nabubrely design. Ce la vie :-) Krasne Yachtmastery 116621 ... uzivaj ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se