spiderer Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Ja jen porad nechapu, proc se nosi hodinky ve foliich, vzdyt to je stejny jako kdyby nekdo volal ajfounem s tou sprckou zepredu i zezadu, nebo mel televizi polepenou igelitem.. a nebo v tom je jeste neco jineho? Nebo je to o tom, ze si na krame koupim hodinky a vim, ze je chci prodat, ale zaroven bych je chtel mit alespon parkrat na ruce a tak to mam v tech foliich? Neprudim, jen mi to hlava nebere a snad nikde mimo Rolex vlakna jsem to nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Ja jen porad nechapu, proc se nosi hodinky ve foliich, vzdyt to je stejny jako kdyby nekdo volal ajfounem s tou sprckou zepredu i zezadu, nebo mel televizi polepenou igelitem.. a nebo v tom je jeste neco jineho? Nebo je to o tom, ze si na krame koupim hodinky a vim, ze je chci prodat, ale zaroven bych je chtel mit alespon parkrat na ruce a tak to mam v tech foliich? Neprudim, jen mi to hlava nebere a snad nikde mimo Rolex vlakna jsem to nevidel.Uz niekolko krat sa to tu uz rozoberalo....a este aj urcite bude..no za mna aspon na nejaku dobu ich s tym chranim ale zase to az take hrozne nie je ako s iphonom alebo s televizorom v igelite to by som na ruku nedal. Uz sa mi stalo, sup dole folie a v tej chvyli ako som ich odlepil som aj poskrabal...ale casom isto pojdu dole ale len postupne a pomali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 nebud uchyl a sundej to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Nd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 nebud uchyl a sundej toDam dam...casom, este nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Furt stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 viz folie, nekdo je holt na veci opatrnejsi, babicka take mela dalkovy ovladac v igelitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Co je na tom QR kódu na boční folii? Není tam zakódováno něco ve stylu "take me off!"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 do ferony pro zelezo jedine s toolwatchema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Honzo jak pocitove pusobi napr oproti keramickym subum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) co mate proti foliim? je prakticke a esteticke:))) Upraveno 21. července 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 co mate proti foliim? je prakticke a esteticke:)))Je to jako s prezervativem...taky te nebavi se koupat v gumakach, ale zas je to bezpecny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Honzo jak pocitove pusobi napr oproti keramickym subum?ani ne moc vetsi, ale vic odstavaj a sou tezsi. zas suby maj sirsi nozky, to pouzdro pak pusobi hranate.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Su krasne...len ta velkost trochu moc ale zvyknut by sa dalo celkom rychlo si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ty skydwellery jsou skvělý Přijde mi, že jich na foru zas tak moc není... Pro mě osobně to to nejlepší z aktuálního komba dohromady - pouzdro z DJ a GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Já už zažil lidi co používali nerozbalenou sedačku v obýváku. Jako já nevím. Měli z toho vlka až na zádech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Su krasne...len ta velkost trochu moc ale zvyknut by sa dalo celkom rychlo si myslim Vypadají pěkně, jen bych chtěl znát servisní náklady po skončení záruky Kde jsi je zkoušel ? Upraveno 21. července 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Vypadají pěkně, jen bych chtěl znát servisní náklady po skončení záruky Kde jsi je zkoušel ?V Budapesti ale mali len demo modely bez strojceka v kazdych variantach. Ja sa v Sky modeloch vobec nevyznam ale podla predavaca je to najkomplikovanejsi stroj od R. Podla toho servisne naklady po zaruke mozu byt celkom pekne. Upraveno 21. července 2017 uživatelem ADIkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ty skydwellery jsou skvělý Přijde mi, že jich na foru zas tak moc není... Pro mě osobně to to nejlepší z aktuálního komba dohromady - pouzdro z DJ a GMTSu fakt pekne ale tie okruhle boky puzdra su mi trochu nezvycajne to ale kludne moze byt kvoli tomu ze som zatial mal hlavne Sub a 36 DJ u ktorych to puzdro bolo mensie a prave preto to az tak nevyniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se