Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ja jen porad nechapu, proc se nosi hodinky ve foliich, vzdyt to je stejny jako kdyby nekdo volal ajfounem s tou sprckou zepredu i zezadu, nebo mel televizi polepenou igelitem.. a nebo v tom je jeste neco jineho? Nebo je to o tom, ze si na krame koupim hodinky a vim, ze je chci prodat, ale zaroven bych je chtel mit alespon parkrat na ruce a tak to mam v tech foliich? Neprudim, jen mi to hlava nebere a snad nikde mimo Rolex vlakna jsem to nevidel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja jen porad nechapu, proc se nosi hodinky ve foliich, vzdyt to je stejny jako kdyby nekdo volal ajfounem s tou sprckou zepredu i zezadu, nebo mel televizi polepenou igelitem.. a nebo v tom je jeste neco jineho? Nebo je to o tom, ze si na krame koupim hodinky a vim, ze je chci prodat, ale zaroven bych je chtel mit alespon parkrat na ruce a tak to mam v tech foliich? Neprudim, jen mi to hlava nebere a snad nikde mimo Rolex vlakna jsem to nevidel.

Uz niekolko krat sa to tu uz rozoberalo....a este aj urcite bude..no za mna aspon na nejaku dobu ich s tym chranim ale zase to az take hrozne nie je ako s iphonom alebo s televizorom v igelite :) to by som na ruku nedal. Uz sa mi stalo, sup dole folie a v tej chvyli ako som ich odlepil som aj poskrabal...ale casom isto pojdu dole ale len postupne a pomali.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Su krasne...len ta velkost trochu moc ale zvyknut by sa dalo celkom rychlo si myslim :)

Vypadají pěkně, jen bych chtěl znát servisní náklady po skončení záruky  :(

Kde jsi je zkoušel ?

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Vypadají pěkně, jen bych chtěl znát servisní náklady po skončení záruky :(

Kde jsi je zkoušel ?

V Budapesti ale mali len demo modely bez strojceka v kazdych variantach. Ja sa v Sky modeloch vobec nevyznam ale podla predavaca je to najkomplikovanejsi stroj od R. Podla toho servisne naklady po zaruke mozu byt celkom pekne. Upraveno uživatelem ADIkov
Odkaz ke komentáři

Ty skydwellery jsou skvělý :thumbsup_anim:  Přijde mi, že jich na foru zas tak moc není...

Pro mě osobně to to nejlepší z aktuálního komba dohromady - pouzdro z DJ a GMT

Su fakt pekne ale tie okruhle boky puzdra su mi trochu nezvycajne to ale kludne moze byt kvoli tomu ze som zatial mal hlavne Sub a 36 DJ u ktorych to puzdro bolo mensie a prave preto to az tak nevyniklo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...