Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

sakra nenapínej :)

Co tím myslíš, Michaeli? Normálně jsem vložil fotku žabáků přes Tapatalk jak jsem byl zvyklý, ale ona se potvora nějak nechce zobrazit, musíš kliknout na uvedený link. Už jsem se tady ptal kolegů na několika místech proč to tak je, ale zatím nikdo nereagoval :-)
Odesláno

To si piš, že si je užívám, sou to neuvěřitelný univerzály, vejdou se pod košili i tu s manžetou, kterou mám užší, výborně vypadaj a v podstatě se mi i líbí, jak na ně nikdo nereaguje, když sem měl nový PADI nebo North Flagy, tak si kolega všimnul hned, na BLNR nic:-)

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Taky jsem je vyzkoušel u neoficiálního prodejce v HKG, jejich výška už je na mém párátku znát, a asi to u mne nebude láska na první pohled.

post-31583-0-64719700-1507199571_thumb.jpg

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Nebo teda takhle - AP RO samozřejmě jsou asi jiná kategorie, jen mě to tak napadlo kvůli podobnému price pointu. Nicméně právě ta výška - je z toho ?cítit? ten annual callendar a to mi přijde naprosto okouzlující. Popravdě přijde mi to hodně jako Rolex ?pro nás? - krásná kombinace v plné síle a není zde přebytečná show ala fullgold, kamení atp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník dabelM
Odesláno

Prostě do 40mm pouzdra ten strojek nenarvou, i kdyby čert na koze jezdil...

V které posilovně jsi je zkoušel ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...