tkol Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Ano na mojej foto na stole su kamosove 126710, porovnaval som original jubilee s dokupovanym na mojich 116710. Takze vidis dobre Prave to je dovod preco ma znamy lame na vymenu za chnr, pretoze chce 116710 s oysterom do komba k 126710 na jubi ..Preto som aj pisal ze ja mam 116710 s dokupenym jubi ... Nie ze na foto su 116710 ... Ak som ta zmiatol tak sa ospravedlnujem Měl si udělat porovnávací foto nových a starých BLNR! To by bylo fajne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Měl si udělat porovnávací foto nových a starých BLNR! To by bylo fajne! Stare su jak by som to nazval ... Univerzalnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Expogames;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Ani z daleka nie tak kreativne ako Kolega ale tiez Polarky na jesen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Vracím se z Itálie že služebky, tak jedno foto z fronty na letadlo...Fantastický číselník.Ten řemen jim moc sluší, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Fantastický číselník.Ten řemen jim moc sluší, co to je?Mistr Zrno. Nechal jsem si udělat řemínek na Rolády a řemen na kalhoty. Oba jsou stejné a vypadá to moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Už jsem nestihl editaci.. tak jsem to zkusil cvaknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Na sluníčku se sněhem v pozadí jsou dokonalé!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Už jsem nestihl editaci.. tak jsem to zkusil cvaknout... Tak to je ale paráda, ladí to všechno krásně dohromady. Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Už jsem nestihl editaci.. tak jsem to zkusil cvaknout... Nádhera, už ti od něj chybí jen boty a Ledermuetze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Díky kluci. Fakt dobrá práce od Zrna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Pěkné variace chlapi, já suby u ohně v lesním baru. Co bylo nejvíc, že tam není signál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 holbicka?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 jojo, viz 1. foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Měsíc OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Od změny času pořád nulová odchylka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Vyslovene pozitivni pondelni ráno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Yachťáky v kombu s ?mazlivou? chlupatou košilí v Teatro alla Scala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 NoDate na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) Čoko Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem fermuello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se