dr.sphinx Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 Když jsem to čet jen jako notifikaci v mailu bez fotky, tak jsem čekal obrázek narvanýho Žofína
tikzot Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 Když jsem to čet jen jako notifikaci v mailu bez fotky, tak jsem čekal obrázek narvanýho Žofína A vona liduprazdna sicilska plaz... jsou to ale hezky kontrasty. Tak snad se taky dockame naky pekny fotky ze Žofína, cooo...?
bobi Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 ........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Easy neděla;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Easy Pepsi neděle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 Jubi jubi jubi!!! K vanocum si ho taky dopreju;-) #moznadriv;-)))
StefanM Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Odesláno 20. října 2019 11 z 10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Odesláno 21. října 2019 Cekacka na vlak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Odesláno 21. října 2019 Cekacka na vlak Ty yachty jsou supr-gratulace...Jo a podzim už je definitivně v plném proudu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Odesláno 22. října 2019 Taky Praha, taky nuda, ale bez data. Dneska jsem teda nevedel který. Nakonec to vyhrály suby i přesto, ze je speedytuesday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mr7 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Odesláno 22. října 2019 Taky Praha, taky nuda, ale bez data. Dneska jsem teda nevedel který. Nakonec to vyhrály suby i přesto, ze je speedytuesday mezi těmito dvěma je pak asi těžké vybrat
tikzot Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Odesláno 22. října 2019 Nenuda v Syracuse;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Žízeň jak cyp Edit: teď koukám, ze jsem to hodil do jiného vlákna, prosím o přesunuti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2019 uživatelem Ondrej71
tikzot Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Manžáre bello! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Manžáre bello!Co to je? Nudle s točeným slámem?
Andrew Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Tohle jsem nikdy nechápal, dlouhé těstoviny s korýši, respektive plody moře... každé zvlášť mám rád, ale dohromady mě to při jídle štve
tikzot Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 Tak ono je to o tom, jaky jsou ty testoviny, jako kdyz to jsou treba aglio olio nebo arrabiata, amatriciana, carbonary- to jsou samostatny jidla, ale jak je to treba jako tohle komplet jidlo spaghetti al Astice, tak je to supr, omacka z vymackanejch krevetich hlav, salotka, vino... pecka. Horsi je kdyz na to nekdo nasype parmazan, to bych vrazdil...;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se