Dokusan Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tak hodím taky jednu na sluníčku. Aktuálně řídím firmu z firemního balkonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Stejně jsou ty moje bejvalky hezký... U nich to platí dvounásob o tom sluníčku... Yachty jsou supr - přemejšlel jsem, že je pustím,ale zatím asi nee..a když je tak hezky-vytáhl jsem i další plechovky... Prostě na sluníčku to sluší každejm rolexkám (jak si správně psal) ..aji nudnejm černejm subům.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tyhle jsou hrozně nedoceněný, super! Nechápu že tenkrát tak dlouho ležely v inzerci.Ta vterinovka je jedovata...Hodne povedeny!Mam je rad. Tak akorat napul cesty mezi sportovnima a spolecenskejma hodinkama . Ta cervena je skvele ozivuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Yachty jsou supr - přemejšlel jsem, že je pustím,ale zatím asi nee..a když je tak hezky-vytáhl jsem i další plechovky... Prostě na sluníčku to sluší každejm rolexkám (jak si správně psal) ..aji nudnejm černejm subům.. Kdybys je pouštěl, dej vědět, mám hlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Domaca karantena Day 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tak koukám všichni jedem klasiku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Kdybys je pouštěl, dej vědět, mám hlad... Já su po wobědě...tak kávičku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Tak ešte na slnku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Zelena pasuje do zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 coke style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Moc hezka vlozka :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Potřebuju mezi lidi, ten domácí alkoholismus mě zabije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Starsi nez ja a volezlejsi teda:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Samé pecky a modré yachty na slnku su boží :-) GMT v bicoloru taky fajnové a green na greenu to samé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 tkole no taky se začínám cítit jako alkoholik pomalu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Do konce tejdne vydržim... snad;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Zelená GMT je taky fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Do konce tejdne vydržim... snad;-))To je šílený jak ta fotka zkresluje!! Ty SD vypadaj jak ve velikosti DJ36, jak chudej příbuznej normálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Presne.. taky jsem na to koukal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se