tkol Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 10 hodinami, patprom napsal: Dneska pestře jak jen to jde Musím říct, že je to krása, že je někdo využívá na 100%, tak jak k tomu byly určené a ne že je schovává v trezoru za vidinou debilního zisku!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Před hodinou, Tomak napsal: Se mi takto na oysteru líbí víc Děkuju. Je to absolutně super, jsem z toho unešenej a baví mě to, škoda že se to krom zlata nedělá i v oceli na oysteru sériově. Je to klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 de se pres plot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Z vedra do lijáku, z lijáku kroupy, z krupobití chumelenice, už opravdu čekám jenom na ty hovna z hákama Dneska si to s klukem tedy poctivě vyžereme ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Taky taky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dospela sestava.. takova vyklidnena.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Sub41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 13 hodinami, LovecK napsal: Sub41 Skvělá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 V bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 1 hodinou, MichalV napsal: Skvělá fotka Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 15 hodinami, LovecK napsal: Sub41 Jop, moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Před hodinou, African napsal: Jop, moc pěkné Vlasto, též díky, dnes nuda u sporáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Venku hnus tak dnes celej den zalezlý doma a vařim kaffee pro rodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 1 hodinou, tikzot napsal: Venku hnus tak dnes celej den zalezlý doma a vařim kaffee pro rodinu Doma nosit hodinky je docela odvážné Aspoň tedy já když už jsem hodinky někde drbnul, tak to bylo vždycky v baráku. Futra, náš největší nepřítel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 4 minutami, African napsal: Doma nosit hodinky je docela odvážné Aspoň tedy já když už jsem hodinky někde drbnul, tak to bylo vždycky v baráku. Futra, náš největší nepřítel To já už mám dávno vypracovanej tik, že strkám ruku za záda kdykoliv a kdekoliv procházím dveřma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 10 minutami, African napsal: Doma nosit hodinky je docela odvážné Aspoň tedy já když už jsem hodinky někde drbnul, tak to bylo vždycky v baráku. Futra, náš největší nepřítel Doma a při zapínání pásů v autě, dvě nejvíc nebezpečný mista na drbnutí kukaček, to je velká pravda. Ale jak píše @Radikuž člověk automaticky strká ruce za záda a do kapes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se