Davis Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 dnes BLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Dobré zas ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 V 23. 6. 2021 v 19:07, ragu napsal: No objednávku jsem dělal hned co vyšly a byl jsem teda původně napsanej na 39. Takže když to vezmu od vydání tak cca dva měsíce? Ale bylo to fakt výjimečný, waiting list je prej už docela dlouhej Ty expy Ti sedi skvele. Waiting list na 36mm expy pry neni tak hroznej a prekvapive kratsi nez napriklad na 36mm OP. Nezkousel jsi je sundavat z tahu? Zajímalo by me, jestli vubec pujdou nasadit na remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 před 26 minutami, dwg napsal: Ty expy Ti sedi skvele. Waiting list na 36mm expy pry neni tak hroznej a prekvapive kratsi nez napriklad na 36mm OP. Nezkousel jsi je sundavat z tahu? Zajímalo by me, jestli vubec pujdou nasadit na remen. S těma listama - kdo ví. Oficiálně žádný waiting listy přece nejsou Sundat tah jsem zatím nezkoušel, časem možná zkusím bond nato, ale zatím mi vyhovuje tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Duo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Ještě jedna předvečerní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 18 hodinami, bobi napsal: Ještě jedna předvečerní Luxusní čitelnost, a jaká je přesnost u nového kalibru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 15 minutami, African napsal: Luxusní čitelnost, a jaká je přesnost u nového kalibru? Po deseti dnech +3s,což je O.K. Jsou vlastně nové v záběhu,takže uvidím časem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 před 53 minutami, bobi napsal: Po deseti dnech +3s,což je O.K. Jsou vlastně nové v záběhu,takže uvidím časem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Závodka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Závodka… Hodinky super a Přerov je moje skoro rodný město. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Otloukánky na pivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Taky tak, můžou kluci začít kopat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Takže hezký sobotní podvečer z Luhačovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Colorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 před 5 hodinami, ragu napsal: Hodinky super a Přerov je moje skoro rodný město. A já tu furt přespávám… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Byl jsem vyhnán z domu, jelikož jsem od malička nepřizpůsobiví....no a tohle mi asi k přečkání sichrav3 noci mám dojem že bohatě staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se