matejcaha Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 1 hodinou, collie napsal: Zánovní modrásky. Modra je dobra, uz je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 1 hodinou, JoyStick napsal: Nemáš na kartě iniciály nějaký? Iniciály? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 (upraveno) před 52 minutami, collie napsal: Iniciály? No mel sem je par let zpet, na karte inicialy a mely by byt tady na foru, tak jestli se nevynorily u Tebe jen ze zvedavosti Upraveno 21. prosince 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 dnes nalahko… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 11 hodinami, JoyStick napsal: No mel sem je par let zpet, na karte inicialy a mely by byt tady na foru, tak jestli se nevynorily u Tebe jen ze zvedavosti Jo tak :). To ne, moje se vynořily u Bechyněho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 2 minutami, collie napsal: Jo tak :). To ne, moje se vynořily u Bechyněho. Ach sooo. Ok, díky za uklidnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Krásné hodinky, chlapci, gratuluju všem k dobrému vkusu Já až na krátké přestávky nosím vlastně jen tyhle klasické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 39 minutami, patprom napsal: Krásné hodinky, chlapci, gratuluju všem k dobrému vkusu Já až na krátké přestávky nosím vlastně jen tyhle klasické No, přiznám se, hned jak jsem dorazil domů, jsem taky přezul na tyhle suby. DJ jdou do krabky a tam asi zůstanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Junior se "svých" hodinek začal domáhat dřív, než jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Jsou hezky, taky bych se domahal :-) .. sveho casu jsem ohrnoval nos nad kolejnici, dnes je povazuji za vyvazeny model.. jak z pohledu velikosti, tak cifr i datum.. dnesnim 41 nejak nemuzu prijit na chut a 36 nejak zesubtilnely.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 3 hodinami, collie napsal: No, přiznám se, hned jak jsem dorazil domů, jsem taky přezul na tyhle suby. DJ jdou do krabky a tam asi zůstanou Tak kdyby, stavim se do rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 49 minutami, kdojinej napsal: Tak kdyby, stavim se do rady... no to já už je hodil do výměny, ale chtěl bych za ně něco konkrétního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Aha, tak to se jdu podivat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Dneska byl Daytona daySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Dnes už má Daytony každá buzna..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 (upraveno) před 6 hodinami, Kat251 napsal: Dnes už má Daytony každá buzna.. Sent from my iPhone using Tapatalk a toto je koniec Dayton v Cesku… Upraveno 23. prosince 2021 uživatelem cluzoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Před hodinou, cluzoe napsal: a toto je koniec Dayton v Cesku… Brno se nepočítá… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Na 43 let vypadaj podle mě dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 DJ36Odesláno z mého RMX2086 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se