matt81 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Tieto Milgy sú prve z RLX ktore ma neskutočne chytili za srdce a v podstate ma doviedli k tejto značke…a paradoxne som ich nikdy nemal. Asi postupne nastáva čas to napraviť… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Já mnoho let hledal, co ze současné produkce RLX bych si dokázal představit na každodenní nošení. Drtivá většina modelů mi ani trochu nesedne. Asi jsem to našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Přeji všem pohodový Nový rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Milgauss. To byla vždycky okrajová záležitost. A dnes ? Tabulka z CH24. I když takovouto vzestupnou křivku mají dnes vlastně všechny rolexky, hlavně ty "discontinued" a "no poliš" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Silvestrovská prochajda s modrákama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 (upraveno) Silvestrovské nákupy.... takže čekám raději v autě a dávám si ROLIK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Silvestrovská zdravotná prechádzka… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Moja silvestrovska volba… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopl2005 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Také jsem dnes “vyvenčil” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Stastny novy rok priatelia… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 DresdenPozeram a “pasiem si oci” ked mi maly syn chyti telefon a zrazu som na zaciatku vlakna. Tento prispevok zaujal, resp. ta plna vyloha a ludove ceny aspon z pohladu aktualnej situacie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Před hodinou, Vladino125 napsal: Pozeram a “pasiem si oci” ked mi maly syn chyti telefon a zrazu som na zaciatku vlakna. Tento prispevok zaujal, resp. ta plna vyloha a ludove ceny aspon z pohladu aktualnej situacie. Už jsem myslel, že došlo k nějakýmu zvratu a on je to 7 let starej příspěvek. Tak dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Ked sa pozries na original prispevok - fotka je pekne ostra a su tam viediet ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 45 minutami, Vladino125 napsal: Ked sa pozries na original prispevok - fotka je pekne ostra a su tam viediet ceny. Jj, ceny jsem nezkoumal, spíš to množství mě překvapilo. A co. Stejně se na Rlx nechystám, tak mě tohle nechává klidným... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Clean@clear Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Jedny šedivky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Dneska by to šlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se