tikzot Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 16 minutami, Luky napsal: @tikzot Díky moc, jsem za ně opravdu rád. Tyhle si užívám a 126613LN jsou v klídku uklizený.... zatím. Jinak ty tvoje Pepsi na jubilee jsou parádní. Jasná věc, jedny pořádný tooooly a jedny parádnický voňavkyužívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 1 hodinou, tikzot napsal: Jasná věc, jedny pořádný tooooly a jedny parádnický voňavkyužívej si je Přesně tak, jsem spokojený člověk. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Při čekání u zubaře. Nemůžu se jich nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Zase pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Tak ať netrhám partu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Orange Hand -> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Oranžová ručka a hezky výrazná korunka na safíru zase se tu rozjíždí exp vlna, třeba to znova dopadne jako na straně 879, kde se na foto jiných modelů vůbec nedostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 před 24 minutami, Jarett napsal: Orange Hand -> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Zdravstvuj tvuj chuj. Trenuju na okupacu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Ty stejne umis zit, nacelniku. Tak se moc nerozptyluj a pokracuj v aktivite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Toto vlakno me inspirovalo k zatim posledni akvizici - exp2 16570. Konkretne Africanovy fotky z prirody me vyburcovaly - diky:) Jenze 42 mm je pro me na pohyb venku trochu moc velke. Ty bych asi nekde odral o strom. Vybral jsem tedy tyto mensi a pohlidal si referenci se single swiss. Doufam, ze na cene neztrati. Prodavat ale nehodlam, naopak vzhuru do sveta. Na ruce sedi nadherne, ocim mudlu nenapadne...mam z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 6 hodinami, sibirnaya napsal: Zdravstvuj tvuj chuj. Trenuju na okupacu. Trenuj :-)). Až přijde povel: "дай мне часы" Musíš být připraven duševně i fyzicky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Já dnes klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 7 hodinami, sibirnaya napsal: Zdravstvuj tvuj chuj. Trenuju na okupacu. Slunce tak šajní, že ty hodinky vypadaj zlatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 (upraveno) Oyster rulezz Upraveno 15. února 2022 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 2 hodinami, hrozna napsal: Toto vlakno me inspirovalo k zatim posledni akvizici - exp2 16570. Konkretne Africanovy fotky z prirody me vyburcovaly - diky:) Jenze 42 mm je pro me na pohyb venku trochu moc velke. Ty bych asi nekde odral o strom. Vybral jsem tedy tyto mensi a pohlidal si referenci se single swiss. Doufam, ze na cene neztrati. Prodavat ale nehodlam, naopak vzhuru do sveta. Na ruce sedi nadherne, ocim mudlu nenapadne...mam z nich radost. Gratuluji, užívej moc pěkný. Malé nebo velké oboje super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 2 hodinami, hrozna napsal: Toto vlakno me inspirovalo k zatim posledni akvizici - exp2 16570. Konkretne Africanovy fotky z prirody me vyburcovaly - diky:) Jenze 42 mm je pro me na pohyb venku trochu moc velke. Ty bych asi nekde odral o strom. Vybral jsem tedy tyto mensi a pohlidal si referenci se single swiss. Doufam, ze na cene neztrati. Prodavat ale nehodlam, naopak vzhuru do sveta. Na ruce sedi nadherne, ocim mudlu nenapadne...mam z nich radost. Taky mi 42mm přijde maličko nad úplný ideál, ale těch 40mm nebo možná i v reálu 39mm předchozí reference mi už přišlo zase hodně málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Suby 41 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 před 8 hodinami, hrozna napsal: Toto vlakno me inspirovalo k zatim posledni akvizici - exp2 16570. Konkretne Africanovy fotky z prirody me vyburcovaly - diky:) Jenze 42 mm je pro me na pohyb venku trochu moc velke. Ty bych asi nekde odral o strom. Vybral jsem tedy tyto mensi a pohlidal si referenci se single swiss. Doufam, ze na cene neztrati. Prodavat ale nehodlam, naopak vzhuru do sveta. Na ruce sedi nadherne, ocim mudlu nenapadne...mam z nich radost. Obrovská gratulace, parádní kousek a jak píšeš, velikost na blbnutí ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se