African Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Přesně, nejdou z ruky, já už Expy pasoval na hlavní outloukánky. Hurá na Braai Barbecue... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Nieco z dnesnej prechadzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 11 hodinami, Vjace napsal: 7:44. Zdravím @Tommy_PP do Kanady! Tak to je velka parada, gratulujem!!! Uz sme dvaja snad som ti s mojimi dopomohol k rozhodnutiu. Rad by som sa dozvedel nejaky pribeh - kde si hladal, online, osobne, doma, za hranicami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Určitě je koupil v dejvicích . Sorry, popíjíme . A samo, gratuluji k novému přírůstku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Před hodinou, Tommy_PP napsal: Tak to je velka parada, gratulujem!!! Uz sme dvaja snad som ti s mojimi dopomohol k rozhodnutiu. Rad by som sa dozvedel nejaky pribeh - kde si hladal, online, osobne, doma, za hranicami? Timing s tvými je jen náhoda. Psal jsem to o něco výše - od 30.4.2019 jsem aktivně hledal (online + kontakty v cizině) perfektní full set (ne skládačku), ideálně po prvním majiteli, s jasným původem. A našel jsem minulý týden. Časově se to potkalo s tvým krásným kouskem. 1655 je prostě nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 53 minutami, M3maniac napsal: Určitě je koupil v dejvicích . Sorry, popíjíme . A samo, gratuluji k novému přírůstku Přesně, na tržišti v Dejvicích :-))) Pěkné to máte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 před 3 minutami, Vjace napsal: Timing s tvými je jen náhoda. Psal jsem to o něco výše - od 30.4.2019 jsem aktivně hledal (online + kontakty v cizině) perfektní full set (ne skládačku), ideálně po prvním majiteli, s jasným původem. A našel jsem minulý týden. Časově se to potkalo s tvým krásným kouskem. 1655 je prostě nádhera. Super, tak uzivaj! Mas este nieco na plane z vintage Rolex do buducna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 (upraveno) před 21 minutami, Tommy_PP napsal: Super, tak uzivaj! Mas este nieco na plane z vintage Rolex do buducna? Vše co jsem chtěl, jsem si za posledních 5 let sehnal (díky Bohu hlavně před pár lety, teď to stojí blázinec). Až na vintage Daytony. Ale jsem postiženej, že potřebuji vždy jen super full set s jasným původem. Takže se možná už nikdy nedočkám Upraveno 17. června 2022 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Konecne nam vyslo slnko aj v Kanade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Rok spolu, každý den na ruce, -0,8s / den a ani v nejmenším se mi neokoukaly. Jsem spokojený OWG. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 před 38 minutami, pesnoaar napsal: Rok spolu, každý den na ruce, -0,8s / den a ani v nejmenším se mi neokoukaly. Jsem spokojený OWG. Sent from my iPhone using Tapatalk Paráda. Jsou to super univerzály, tak se ti ani nedivím. Znám to podle sebe, taky jsem teď OWG a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Zase Expy 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Ahoj z Hluboké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Jaky model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 (upraveno) Konecne na vzduchu. Snad zitra kolena vydrzi a pridam jeste neco z vyslapu. Upraveno 18. června 2022 uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 před 22 hodinami, bobi napsal: Sluší jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se