xbraj19 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 (upraveno) @Jarett jedině s ochranou, a s tréninkem nandáni jenom 30 vteřin Edit: jo, a bez pinzety Edit2: pardon, jsem si nevšiml, že jsem v Rolex vlakně. Už jdu pryč Upraveno 6. září 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Stredecni kanclovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Moc pěkné a hlavně bez igelitu, já TT u snídaně. Pěkný den všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Já bohužel v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 16710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 16710 mám moc rád, já veget u bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 (upraveno) Taky je mám rád, jen ta malá korunka mě v poslední době sejří PS.: Na 5digit Subech je cajk Upraveno 7. září 2022 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Ja mám raději ty starý věci, ten šilhám po 1675. Má tu někdo 5-5,5 mio sérii rok 78-79? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 @xcmaniax Sakra… este par takych fotiek a ja to snad budem musiet tiez kupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Kupuj, kupuj su to topky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Čau kluci, můj první příspěvek v tomto vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 (upraveno) před 2 minutami, Horhe napsal: Čau kluci, můj první příspěvek v tomto vlakne Taky mě ti to vcelku trvalo Velká gratulace... Upraveno 7. září 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Gratulace. Mam radost s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 18 minutami, African napsal: Taky mě ti to vcelku trvalo Velká gratulace... před 18 minutami, Pivas napsal: Gratulace. Mam radost s tebou. Díky kluci. Už jsem potřeboval vyzkoušet jiné vody a dobře jsem udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Stredecni kanclovka Mas to hezke muzu se zeptat jak dlouho jsi cekal? Take jsem v ocekavani presne na tyto, tise zavidim, ale ovsem jen v tom dobrem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 35 minutami, Horhe napsal: Čau kluci, můj první příspěvek v tomto vlakne Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 15 minutami, Horhe napsal: Díky kluci. Už jsem potřeboval vyzkoušet jiné vody a dobře jsem udělal. Tak přece se nakonec něco povedlo . Velká gratulace i ode mě. Udělal jsi dobře. Rolex je fakt bomba, jak je nasadíš, nechceš nic jinýho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 V 6. 9. 2022 v 20:37, Jarett napsal: Nosit hodinky ve fólii (nebo souložit se šprckou) je jako lízat zmrzlinu přes sklo ... studený to je, ale chuť žádná ... nieze zmrzlinu, ale kundu. Nieco vidis, nieco citis, ale chut v piči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 před 43 minutami, richiecerny napsal: Mas to hezke muzu se zeptat jak dlouho jsi cekal? Take jsem v ocekavani presne na tyto, tise zavidim, ale ovsem jen v tom dobrem Ahoj, s polarkama jsem mel stesti a dostal jsem je do roka. Ale treba na obycejny yachty uz cekam prez rok. Nehledej v tom zadnou logiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se