kuncák7 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 4 minutami, marosh napsal: Zas takový idiot nejsem. Tam to byla tužka, včetně té pentle. Ta být neměla. A slavit není co. Proto nechápu ty hadrare? Ono slavit ani u nás není co, max zatím to první místo. A to, že když tě popichnem, tak se chytneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 No jo, no... Jdu se omývat přirození vlažnó vodó, dle spisku páně Batisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 37 minutami, marosh napsal: No jo, no... Jdu se omývat přirození vlažnó vodó, dle spisku páně Batisty... A nezapomeň froté ručníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 2 hodinami, marosh napsal: Zas takový idiot nejsem. Tam to byla tužka, včetně té pentle. Ta být neměla. A slavit není co. Maroshu - co chceš víc? Držení míče: 70 % : 30 %. Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:19. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Před hodinou, Honza.manta napsal: Maroshu - co chceš víc? Držení míče: 70 % : 30 %. Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:19. Honzo, chtěl bych tam prostě výhru... :) za těch 70% držení míče tři body neurvou a že by se šikly, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 No nakonec je urvali. Konec dobrý, všechno dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Před hodinou, Honza.manta napsal: No nakonec je urvali. Konec dobrý, všechno dobré. Já mluvil ale o tom Slovácku. Včera jsem je neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Tak to má Pelta za 6 a 5. Jsem zvědav, kolikrát to ještě budou projednávat a co z toho bude ve finále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 (upraveno) Je potřeba, tomu štěstíčku jít trochu naproti. Upraveno 30. dubna 2023 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 před 30 minutami, guzmic napsal: Je potřeba, tomu štěstíčku jít trochu naproti. Jo, ta Slavie tomu jde naproti opravdu parádně :-((((. Já bych zvracel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Gratulace Sparticce. Poslední 3 zápasy ukazuje, jak se hraje vo titul :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Byla přísná no, ale body jsou důležitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Moc to nesleduju,ale nebere Sparta ty body jen za penalty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 před 7 minutami, vraby napsal: Moc to nesleduju,ale nebere Sparta ty body jen za penalty? Maličko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Dneska to byl normalni suchej hajzl. Doted jsem to nerozdejchal... S ceskou prasoligou jsem skoncil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 před 4 minutami, uff napsal: Dneska to byl normalni suchej hajzl. Doted jsem to nerozdejchal... S ceskou prasoligou jsem skoncil... Když jste doma nedali Hradec, tak asi titul taky moc nechcete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 před 15 minutami, guzmic napsal: Když jste doma nedali Hradec, tak asi titul taky moc nechcete. Sparta ho chce proste vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Jojo, asi jedeme na pohar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Devadesátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Jako Olomoucakovi mi je jedno, jak dopadne boj o titul. Sparta má letos takový příjemně svěží projev. Nicméně ten včerejšek mi nepřišel úplně v pořádku. První penále ještě OK, byť ten Kuchta tomu hooooodne přidal. Druhá penále za mě hnus. Takhle zpětně si VAR vždy může najít ve vápně nějaký ten souboj, který vyhodnotí jako penaltovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se