Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, Frantik napsal:

Jako fotbal humus, to chování strašný. Rozhodčí na hovno. Oba kapitáni pacienti. No hnus z obou stran. Sparta penalta na konci nastaveni samozřejmě standard, ale celkove strašný. Jeste ze davaj až do října ragby a tahle kopaná primitivu je na druhy koleji 🙂 

@Frantika na konci se jako penalty nemůžou pískat? Za mě ruka jasná.

Screenshot_2023-09-25-07-20-14-79_811711abd41cd659c819d87108f22bce.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě jako nezávislého byly obě pecky nařízený správně. Přesně jsem říkal, když Slávie ke konci zápasu zalezla a bránila v 11, že Spartě bude stačit dávat centry do vápna...a ono to něčí ruku trefí a bude penalta....a šup, bylo to tam.

Ale duo Bořil Krejčí....to bylo maso. Nechal bych je se rubat jako v hokeji. Dokud by si nesundali dres :D

Odkaz ke komentáři

Vidím a cítím samé fotbalové experty, tak požádám o radu ideálně do soukromé zprávy. Nejmladší synátor by rád viděl toho Hálanda na vlastní oči a do toho Lipska to není daleko. Poprosím někoho znalého o tip, kde koupit lístky na RB Lipsko. Je mi jedno, kde budeme stát či sedět, ale jako bych chtěl trochu něco vidět. Nemám s nákupem lístku venku vůbec žádnou zkušenost, chodíme na repre a občas ligu.... i když teď po tom vydařenym derbíčku by se človek i bál. Díky všem!

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Frantik napsal:

Ahoj, díky, ale atraktivní domácí zápasy jsou většinou hned pryč. Jsem myslel, zda nemá někdo zkušenost s překupníky lístků do sektoru hostí nebo na stání apod. 

Odkaz ke komentáři

Osobne bych radsi primo do Manchesteru. Z Prahy do Manchestru lita Ryanair, Singapore Airlines to neni ale ty 2 hodiny jsou nic a cena je lidova.
Listky nebo permice na vstup tam neni problem je tam x Cechoslovaku.

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, guzmic napsal:

@kuncák7tak a stačilo, slavisty prodám a všechny... 🤦

Ani se to nedivím. Byl jsem tam a naživo to musel absolvovat celé ( město moc neznám a manželka si vzala auto a přijela až po kopané ).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...