kuncák7 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 (upraveno) Mimochodem, Sadek malem do huby dostal i od Tvrdika a to, ac je to hajzl, blb a krivak ( a to jsem rodilej slávista až za hrob), na druhou stranu diplomat a co se týče fyzického násilí- pacifista. Takže obrázek si muze udělat kazdej sam. Radu znam osobne, dokonce me chvíli i trenoval, uplne jeho fanda nejsem, ale fotbalu rozumí a holt dnešní, zde zminovana pripo......a doba holt neni nejen pro něj, ale i pro dost z nás ( me nevyjímaje). Upraveno 23. března 2024 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Dobrý dneska, ne? Koeficient radostí plesá, vysledek do odvety cajk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Výsledek dobrej. Jen doufám, že do neděle se ta vaše marodka zázračně nevyprázdní a výsledek bude taky cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Obrovska radost a gratulace Plzni. Pragmaticka hra posouva CZ fotbal do UCL. Mel jsem fakt radost. Snad mi ji nezkazi nedelni vysledek. Jinak po vcerejsku si rikam, ze los byl ke Sparte jeste milosrdnej. Kdyby misto LFC narazili na Bergamo, tak nevim, nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Výsledek dobrej. Jen doufám, že do neděle se ta vaše marodka zázračně nevyprázdní a výsledek bude taky cajk Vlitneme na vás jak na Spartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 7 hodinami, Gustaf napsal: Vlitneme na vás jak na Spartu Tajne doufám, že u toho budu osobne ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 44 minutami, kuncák7 napsal: Tajne doufám, že u toho budu osobne ;-). To bude mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Jesss Plzeň pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Celej zapas jakoby nam stačila plichta, bez napadu, nahrávky, zajmu. A nakonec máme prd. Cesta do Prahy bude zas o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Leverkusen uz neni Neverkusen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Celej zapas jakoby nam stačila plichta, bez napadu, nahrávky, zajmu. A nakonec máme prd. Cesta do Prahy bude zas o ničem. No Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 před 10 minutami, Gustaf napsal: No No kdo by to řekl, že mi Plzeň udělá dvakrát za týden radost. Nástavba bude hodně zajímavá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 před 9 hodinami, guzmic napsal: No kdo by to řekl, že mi Plzeň udělá dvakrát za týden radost. Nástavba bude hodně zajímavá... Děda Koubek, to je starý lišák. Dokáže tým opravdu dobře takticky připravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 33 minutes ago, Gustaf said: A nejste spíš jako Robin Hood? Bohatým bral a chudým dával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 před 6 hodinami, Gustaf napsal: Děda Koubek, to je starý lišák. Dokáže tým opravdu dobře takticky připravit. Já jsem fakt zvědavý na nádstavbu, tam to bude jiná řezba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2024 (upraveno) před 5 hodinami, guzmic napsal: Já jsem fakt zvědavý na nádstavbu, tam to bude jiná řezba. Škoda začátku sezóny... mohlo to bejt o 3 týmech... teď je jasný, že titul bude v Praze Upraveno 15. dubna 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Zatim ta Plzeň jasne ukazuje, jak se ma hrát v pohárech. Ja jim snad i držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Beton... kéž by to vyšlo....ale o 10.... nevím nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Tak za rok....no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se