kuncák7 Odesláno pondělí v 19:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:08 Před hodinou, Gustaf napsal: Kapverdy tyvle parádně prešovský beton.... Někdy i prešovskej beton může bavit 1
kuncák7 Odesláno včera v 10:48 Nahlásit Odesláno včera v 10:48 Hezkej fotbálek, je vidět, že se nebojej hrát a mic jim nepřekáží. Jsem zvedavej dnes večer.
bohus76 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami (upraveno) Jen tak dál . By mě zajímalo komu bude fandit African Upraveno před 23 hodinami uživatelem bohus76 1
Gustaf Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami Tyvle to je zase výkon....co jim dědek naordinoval za taktiku? Opět pasivita a nakopy....
Frantik Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami A přitom super prvních 10 minut a hned gól. A pak úplně otočili do totální priposranosti. Tak uvidíme 1
Gustaf Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Jako těšil jsem se na dnešek, že budu fandit, dám si k tomu pivo....no ono se to moc nedá. Tak ještě že to pivo mám
Murphy97 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami před 8 minutami, Gustaf napsal: Jako těšil jsem se na dnešek, že budu fandit, dám si k tomu pivo....no ono se to moc nedá. Tak ještě že to pivo mám Mam to naprosto stejne, pivo a klid. Hlavne zadna ocekavani.
Gustaf Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Jako tomu se fakt nedá fandit.....sorry jako jsme nejhorší tým na ms
TomCZ Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Strašná holomajzna, fajn jsou ty hydratační pauzy, které jsme v hospodě pojali opačně 2
Murphy97 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami myslim, ze na MS opravdu nas antifotbal nebude nikomu chybet 1
bobi Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Taky si myslím. A penalta ..... á 1:1
Murphy97 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami ..dva roky zpatky jsem byl v Nemecku na Euru, na zapase s Gruzii v Hamburku. Hrozny. Hrozne bylo cele EURO. Twl, ono je to po dvou letech jeste horsi. Ja to nechapu. 1
Frantik Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Na tom Euru pod Haškem to jsem se styděl, to bylo horší. Dneska to bylo přece jen o něco lepší, ale jen o něco. Takze nahovno
Gustaf Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Tyvle, Škoda že nám nedali druhej gól a neukončili trápení
Murphy97 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami twl, ja sem se na konci pristihl, ze jsem JAR v tom poslednim zavaru pral dat gol. Ona by tim alespon ta skupina byla zajimava pro 3 mancafty.
spineshank Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Odesláno před 22 hodinami Tohle fakt bolelo,kdybychom tam nejeli,tak mozna i lepsi by to bylo nez toto. Neco tak zoufalyho to jen tak clovek nevidi jak nase "hrat" fotbal..... 1
Gustaf Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Irové a Danove si musí rvát vlasy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se