Frantik Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Gusto, teď tě trefí :-)))) https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-plzen-usiluje-o-navrat-choreho-5524936#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&dop_req_id=IVdhgHrMU1z-202609021259&dop_id=5524936&source=hp&seq_no=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku 2
Frantik Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Kuwa, tak prej to nedopadlo a Gusta měl infarkt zbytečně
Gustaf Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září před 4 hodinami, Frantik napsal: Gusto, teď tě trefí :-)))) https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-plzen-usiluje-o-navrat-choreho-5524936#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&dop_req_id=IVdhgHrMU1z-202609021259&dop_id=5524936&source=hp&seq_no=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Tyvle, naštěstí z toho nic nebude... bych spáchal harakiri....
Frantik Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září před 9 minutami, Gustaf napsal: Tyvle, naštěstí z toho nic nebude... bych spáchal harakiri.... Ještě že ty dva články vyšly tak rychle za sebou 1
Zdenek1307 Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Ta dnešní penalta na Slávii, to byla zase fraška.
Martin JJJ Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Myšleno jako ten 1gól? No tak jako Chorý padá i se soupeřem, který má 150cm... Hráč dobrý, ale plačka děsná...
Zdenek1307 Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 10 minutami, Martin JJJ napsal: Myšleno jako ten 1gól? No tak jako Chorý padá i se soupeřem, který má 150cm... Hráč dobrý, ale plačka děsná... Je to vůl. Ta jeho degradace se měla dotáhnout do konce.
Martin JJJ Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 21 minutami, Zdenek1307 napsal: Je to vůl. Ta jeho degradace se měla dotáhnout do konce. Jako asi jo, asi ne... když se na to podíváme jenom fotbalem, tak takový hráč tady není (jeho fyzické proporce jsou prostě pro Slavii nepostradatelné)... když si do toho přidáme ty jeho okolní výlevy a úlety, tak je to jouda.... Jsem zvědavý na LM jak to tam bude vypadat, jestli mu to budou evropští sudí žrát a pískat stejně jako v naší ŠanceLize...
Murphy97 Odesláno středa v 20:59 Nahlásit Odesláno středa v 20:59 V 26. 8. 2026 v 23:45, Harwey napsal: Opat LM hura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. no a hned masakr v Parizi ..
Murphy97 Odesláno čtvrtek v 20:55 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:55 tak uz je to konecne Choreho posledni zapas??
Martin JJJ Odesláno čtvrtek v 20:55 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:55 Sledujete někdo sešívky.. to je dobrý UP/DOWN...
Martin JJJ Odesláno čtvrtek v 20:56 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:56 Právě teď, Murphy97 napsal: tak uz je to konecne Choreho posledni zapas?? No to jsem zvědavyý, ale namazal to tam slušně... Ještě není konec, tak se žije no?
Frantik Odesláno čtvrtek v 20:59 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:59 Skvelej zápas. Slavia super, ale málo gólů z těch šancí a o deseti hrála maximum a na riziko no Ale je to jen hra co, se neposeru, bavil jsem se a řval na celej barák A Chory to posral na konci.
Martin JJJ Odesláno čtvrtek v 21:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:00 Tak v poslední minutě šance na VAR jako v kaprlize, že by to ty sešívky v 10ukopali, ale nakonec nic.. Za mě jako vypadal velice dobře Šturm, ten se mi líbil už v OL, a jde vidět, že to je velice slušnný kopáč...
Murphy97 Odesláno čtvrtek v 21:07 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:07 před 5 minutami, Frantik napsal: Skvelej zápas. Slavia super, ale málo gólů z těch šancí a o deseti hrála maximum a na riziko no Ale je to jen hra co, se neposeru, bavil jsem se a řval na celej barák A Chory to posral na konci. souhlas, dobrej fotbal, nasazeni, hodne sanci, malo golu, bohuzel... Jinej ceskej klub by to dnes "neuhral a neubehal" 1 1
kuncák7 Odesláno pátek v 06:10 Nahlásit Odesláno pátek v 06:10 Včera jsem sem už nechtěl psát, byl jsem z vysledku dost nas...je ( už jsem skoro otvíral sampano). Fotbal hezkej, ale hraje se na body-0. Snad příště
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se