Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 minutami, Gustaf napsal:

Tyvle, naštěstí z toho nic nebude... bych spáchal harakiri....

Ještě že ty dva články vyšly tak rychle za sebou 🙂 

• Haha 1
Odesláno

Myšleno jako ten 1gól? No tak jako Chorý padá i se soupeřem, který má 150cm... Hráč dobrý, ale plačka děsná...💁‍♂️

Odesláno
před 10 minutami, Martin JJJ napsal:

Myšleno jako ten 1gól? No tak jako Chorý padá i se soupeřem, který má 150cm... Hráč dobrý, ale plačka děsná...💁‍♂️

Je to vůl. Ta jeho degradace se měla dotáhnout do konce.

Odesláno
před 21 minutami, Zdenek1307 napsal:

Je to vůl. Ta jeho degradace se měla dotáhnout do konce.

Jako asi jo, asi ne... když se na to podíváme jenom fotbalem, tak takový hráč tady není (jeho fyzické proporce jsou prostě pro Slavii nepostradatelné)... když si do toho přidáme ty jeho okolní výlevy a úlety, tak je to jouda.... Jsem zvědavý na LM jak to tam bude vypadat, jestli mu to budou evropští sudí žrát a pískat stejně jako v naší ŠanceLize... 🙆‍♂️

Odesláno
Právě teď, Murphy97 napsal:

tak uz je to konecne Choreho posledni zapas??

No to jsem zvědavyý, ale namazal to tam slušně... Ještě není konec, tak se žije no? 

Odesláno

Skvelej zápas. Slavia super, ale málo gólů z těch šancí a o deseti hrála maximum a na riziko no 🙂 Ale je to jen hra co, se neposeru, bavil jsem se a řval na celej barák 🙂 A Chory to posral na konci.

Odesláno

Tak v poslední minutě šance na VAR jako v kaprlize, že by to ty sešívky v 10ukopali, ale nakonec nic.. Za mě jako vypadal velice dobře Šturm, ten se mi líbil už v OL, a jde vidět, že to je velice slušnný kopáč...💁‍♂️

Odesláno
před 5 minutami, Frantik napsal:

Skvelej zápas. Slavia super, ale málo gólů z těch šancí a o deseti hrála maximum a na riziko no 🙂 Ale je to jen hra co, se neposeru, bavil jsem se a řval na celej barák 🙂 A Chory to posral na konci.

souhlas, dobrej fotbal, nasazeni, hodne sanci, malo golu, bohuzel... Jinej ceskej klub by to dnes "neuhral a neubehal"

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Včera jsem sem už nechtěl psát, byl jsem z vysledku dost nas...je ( už jsem skoro otvíral sampano). Fotbal hezkej, ale hraje se na body-0. Snad příště 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...