Harwey Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Nech im daju aspon 8. Zabozrouti robia hanbu futbalu. 1 1
kuncák7 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Tak, hrát o bronz chce jen jeden. To se stává často. Aspoň vidíme góly a fotbal nesvazuje taktika .
Filip eM Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Za mě sympatický fotbal, francie se na to vykvajzla.. Kylian to sám vepredu asi neutáhne… vzadu je to derave jak emental a angláni maji chut to tam sypat…
bobi Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července (upraveno) No prosím,první vlašťovka od Frantiků Asi dostali hošani kázáníčko Upraveno 18. července uživatelem bobi
Filip eM Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Jdu si otevrit dalsi balicek chipsu, asi to bude jeste zajimavy
warann Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 27 minutami, kuncák7 napsal: Tak, hrát o bronz chce jen jeden. To se stává často. Aspoň vidíme góly a fotbal nesvazuje taktika . No, nejdriv jeden a pak zas ten druhej
Frantik Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července No......bylo to trochu trapný, jak oba teamy nechtěli hrát. Šaškárna. 1
Harwey Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Bola to taka znouzecnost. Ze pomotame sa po ihrisku, prideme k brane, dame gol a opacne. 1
Frantik Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Jestli zhrzený hvězdy nechtěly hrát o medaily z MS, tak chápu ty debaty, že chtějí ten zápas zrušit. 1
warann Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 37 minutami, Frantik napsal: Jestli zhrzený hvězdy nechtěly hrát o medaily z MS, tak chápu ty debaty, že chtějí ten zápas zrušit. Jasny, souhlas, ale jsou to sebestredny kokoti. Stacilo se podivat na ty tribuny. Fanousku, co to prozivali, tam bylo vic nez dost. Ale na ty asi sere pes. 1
Harwey Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července No divakov mali silno u prdele. A zrusenie zapasu o 3 miesto nepripada do uvahy, fifa nepripusti aby prisla o tolko milionov, ved peniaze vzdy na prvom mieste. 2 1
Zdenek1307 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Já bych s prominutím všechny ty kokoty francouzský vyhodil hned po MS, když jsem viděl to chování a přístup v prvním poločase. Primadony milionářský. Ještě, že byl v bedně i Nations Cup v ragby, to mě zachránilo.
kuncák7 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Já nevím, kdo pamatuje hokejová MS a Kanadu, jak si jede pro zlato a souboj o bronz je nezajíma a jen tam jezdila petice idiotu s tím, že chtěj někoho zranit, vyvolat " ferovou" bitku a hokej je nezajímal. Francie si jela pro zlato a zklamání bylo vidět. Nás u TV to moc mrzet nemuselo, takovejhle zápasu bez zájmu tohle MS ukázalo mnohem víc. Tesme se na finále a snad to fakt bude stát za to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se