marosh Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Spartaaa, od včerejška na shrot...A v Ďolíčku je teď asi veselo, doufám, že jim to vydrží až dokonce. Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem marosh
honza71 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 3-0 bylo jak z pohadky. 4-1 dtto. Ale 4-2 uz trochu smrdi. Uvidime, nasi umej zatloukat docela dobre (snad jeste neco z brejku pridaji)
honza71 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Haha, dopsal jsem prispevek a je to tam Tak jedeme klokanci jedeme !!!
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Twlé! To musí být fotbal!! A kdy naposledy dali klokani víc než dva góly?
Dokusan Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Co se to v tom Ďolicku děje? Škoda že nemám O2 TV nebo kde to vysílají
honza71 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Ja na to cumim na streamu Tipsportu. Fakt mazec
Martin JJJ Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Tak Plzen bude mit jeste bojary aby udrzeli prvniho fleka.. Asi na ne sedla krize!
honza71 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Krasa ve vsech smerech. Bohemka vyhrala, za stavu 2-0 jsem dal z hecu 200 kila na to, ze treti gol da Bohemka za kurz 2,8, tak jsem si u ty krasny podivany vydelal i na par piv. No fakt suprovy nedelni vecer:D Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem honza71
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Jo, to je parada. Tak to jeste neni ztraceny :-))
honza71 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Jo, to je parada. Tak to jeste neni ztraceny :-))No nevim, no. Ze by se kouzlo trenera Vrby vyparilo jak para nad hrncem ? Nemyslim si. Je to bida, ale oni se seberou. Zitra prijde na trenink pan Sadek, poradne jim umeje hlavy princeznam, a on se ten stroj zase rozjede. Plzen bude imho mistr. Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem honza71
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Spartaaa, od včerejška na shrot...A v Ďolíčku je teď asi veselo, doufám, že jim to vydrží až dokonce.
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 No nevim, no. Ze by se kouzlo trenera Vrby vyparilo jak para nad hrncem ? Nemyslim si. Je to bida, ale oni se seberou. Zitra prijde na trenink pan Sadek, poradne jim umeje hlavy princeznam, a on se ten stroj zase rozjede. Plzen bude imho mistr.Vis jak to je, tonouci se i stebla chyta :-). Ted hraje doma se Spartou a tam se ukaze, zda ma Sparta formu ci Plzen titul uz na dosah- skoro jistej ( a samo Slavka musi vyhrat ). Ja si furt myslim, za to Vrba v klidu da, ale verit v opak musim.
Gustaf Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 tak se nám zase Viktoriáni vykáleli na hlavu...super zakončení víkendu. blijící smajlík
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 tak se nám zase Viktoriáni vykáleli na hlavu...super zakončení víkendu. blijící smajlíkFurt je to o 7, ale dostat 5 golu na bohemce (jeden z nejhorsich utoku v lize a na gol se neuveritelne nadrou), to chce trochu snahy :-)). Pred zapasem jsem cetl nejakou prognozu, ze opory Plzne jsou bez formy a ze je potreba je prostridat ( treba Hruska za Kozacika ), tak to moc nepomohlo.
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) tak se nám zase Viktoriáni vykáleli na hlavu...super zakončení víkendu. blijící smajlík Tady ho máš, tak si ho stáhni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Honza.manta
Gustaf Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Furt je to o 7, ale dostat 5 golu na bohemce (jeden z nejhorsich utoku v lize a na gol se neuveritelne nadrou), to chce trochu snahy :-)). Pred zapasem jsem cetl nejakou prognozu, ze opory Plzne jsou bez formy a ze je potreba je prostridat ( treba Hruska za Kozacika ), tak to moc nepomohlo.tak za goly Hruška moc nemůže..snad za ten poslední. Jinak obrana a záloha teda nefungovala vůbec. Já už se tomu musím smát. Jako 6 golů za poločas, to už smrdí nějakýma sázkama....
Gustaf Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 zkouška... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se