Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Spartaaa, od včerejška na shrot...

A v Ďolíčku je teď asi veselo, doufám, že jim to vydrží až dokonce.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

3-0 bylo jak z pohadky. 4-1 dtto. Ale 4-2 uz trochu smrdi. Uvidime, nasi umej zatloukat docela dobre :D (snad jeste neco z brejku pridaji)

Odesláno (upraveno)

Krasa ve vsech smerech. Bohemka vyhrala, za stavu 2-0 jsem dal z hecu 200 kila na to, ze treti gol da Bohemka za kurz 2,8, tak jsem si u ty krasny podivany vydelal i na par piv. No fakt suprovy nedelni vecer:D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Jo, to je parada. Tak to jeste neni ztraceny :-))

No nevim, no. Ze by se kouzlo trenera Vrby vyparilo jak para nad hrncem ? Nemyslim si. Je to bida, ale oni se seberou. Zitra prijde na trenink pan Sadek, poradne jim umeje hlavy princeznam, a on se ten stroj zase rozjede. Plzen bude imho mistr. Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No nevim, no. Ze by se kouzlo trenera Vrby vyparilo jak para nad hrncem ? Nemyslim si. Je to bida, ale oni se seberou. Zitra prijde na trenink pan Sadek, poradne jim umeje hlavy princeznam, a on se ten stroj zase rozjede. Plzen bude imho mistr.

Vis jak to je, tonouci se i stebla chyta :-). Ted hraje doma se Spartou a tam se ukaze, zda ma Sparta formu ci Plzen titul uz na dosah- skoro jistej ( a samo Slavka musi vyhrat ). Ja si furt myslim, za to Vrba v klidu da, ale verit v opak musim.

Odesláno

tak se nám zase Viktoriáni vykáleli na hlavu...super zakončení víkendu. blijící smajlík

Furt je to o 7, ale dostat 5 golu na bohemce (jeden z nejhorsich utoku v lize a na gol se neuveritelne nadrou), to chce trochu snahy :-)). Pred zapasem jsem cetl nejakou prognozu, ze opory Plzne jsou bez formy a ze je potreba je prostridat ( treba Hruska za Kozacika ), tak to moc nepomohlo.

Odesláno

Furt je to o 7, ale dostat 5 golu na bohemce (jeden z nejhorsich utoku v lize a na gol se neuveritelne nadrou), to chce trochu snahy :-)). Pred zapasem jsem cetl nejakou prognozu, ze opory Plzne jsou bez formy a ze je potreba je prostridat ( treba Hruska za Kozacika ), tak to moc nepomohlo.

tak za goly Hruška moc nemůže..snad za ten poslední. Jinak obrana a záloha teda nefungovala vůbec. Já už se tomu musím smát. Jako 6 golů za poločas, to už smrdí nějakýma sázkama....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...