uff Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Jakozto sesivka jsem si oddychnul. Po prohre s Jihlavou, jsem tchanovi slibil, ze jestli udelame titul, tak si dcerku konecne vezmu a od ty doby Plzen ztracela uplne vsechno a Slavka pres bidne vykony zacinala povazlive stahovat naskok. Uz jsem se zacinal chystat do Parizsky pro prsten... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 tak Slavie titul asi nechce:)K tomuhle mam dlouhou litanii. Az zas nekdo zacne obhajovat koncepcni praci Trpisovskyho. Doufal jsem, ze kdyz mel dost casu v zimni pauze, kdyz si natahal na koho ukazal, kdyz se jevil super na Zizkove (chodil jsem se tam na nej divat, jak s tou sbirkou chodil trenovat na Vitkov), jak mu to slo v Liberci a i kdyz jsem nesouhlasil s vymenou, tak jsem mu pral cas a uspech.Vysledky uplne spatny nejsou ( tak nejak se neda cekat, ze se vyhraje vse ), ale zarazejici je, ze prohrajem s podprumerem (Jihlava, Zlin ) a zaskocej nas mancafty v momentalnim utlumu. Ukazuje se, ze jeho takticka priprava je naprosto tragicka a reakce na vyvoj zapasu snad jeste horsi, chova se jako traged ( tohle bylo vytykano i jeho predchudci ), ale co je k videni ted, to je fakt des- neustale hrani tehoz a kdyz to nejde, tak zacnem nakopavat vysoke mice, i kdyz mame vyskovej deficit a hrace na kombinacni hru.Neda se na to koukat cele jaro ( az obcas na 20-25 minut v nekterych zapasech ).Zatim se ukazuje, ze Nezmar i Trpisovsky je tapota vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Trenérovi bych dal ještě čas, na jaře nám snad nehrála dvakrát po sobě stejná obrana... Jako šlápnutí vedle se ukazuje spíš Nezmar. Bohužel. Se Slováckem to bude zajímavý. Čtyři hráči vykartovaní, dva zranění... Vymlouvat se nechci, zápas se rozhodnout dal, ale těch druhých žlutých karet tam mělo být víc, dvě pro Liberečáky a jedna pro Hromadu. Příhoda z toho udělal bramboračku, když dopustil takhle tvrdý zákroky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Doufám, že máš pravdu.Mě to zase do dalšího víkendu přejde a budu se těšit, ale stále se to omlouvat nedá.A s tou taktikou si za tím stojím, přijde mi bezradnej a nějak vždycky zaskočenej, že se něco děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 kuncak7: to jsi se rozepsal, Plzeň měla titul skoro jistý a závěr je zatím tragický, jako fanoušek Plzne věřím, že to dokopou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 kuncak7: to jsi se rozepsal, Plzeň měla titul skoro jistý a závěr je zatím tragický, jako fanoušek Plzne věřím, že to dokopouMluví ze mě rozladění,no. A Plzen za to může taky a hodně, kdyby hrála jako na podzim, tak už se tu dávno řeší max to druhé místo. Za 14 dnů můžu mluvit naprosto jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 No ten brněnský fotbiš letos pojede asi opačným směrem než kometa... co řikáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Fotbiš??? Hm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 No ten brněnský fotbiš letos pojede asi opačným směrem než kometa... co řikáte? Bohuzel je to spis cutana a stale si myslim, ze takhle velky mesto by 1.ligu hrat melo s prstem v nose ( stejne jako Banik ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Navážu na můj příspěvek, Brno konečná.., zatímco Baník py.. ty rudochy udolal jak se patří. A když Slavie vyhraje poh?r, tak bude 5flek v lize zaručující poháry ořech i pro Spartičku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Pohar by hrat mela, uz jen kvuli tomu koeficientu. Na "sbirani" zkusenosti ala MB ci Zlin je zvedavej malokdo. Ale uhrat si to musi sama, nikdo jim to neulehci, naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 S přibývajícím časem bude na prvních 5místech těsno... A co se týče poháru domácího, tak tam půjde natvrdo peltonec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 S přibývajícím časem bude na prvních 5místech těsno... A co se týče poháru domácího, tak tam půjde natvrdo peltonec....Ja doufam ze ne :-)), ze to Slavka uhraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Ale Slavie pokud by zustala druha tak by uprednostnila LM... predkolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 A vyhrala by pohar a zustala druha tak by sla do LM (presneji receno), pak by sel 5 tym ligy do EL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Slavie pohar nevyhraje !!! Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 A vyhrala by pohar a zustala druha tak by sla do LM (presneji receno), pak by sel 5 tym ligy do ELPokud bude Slavia druhá, vyhraje pohár a zároveň EL vyhraje Atletico a LM nevyhraje AS Řím, tak by v případě vypadnutí v předkole LM šla přímo do skupiny EL. Zní to složitě, ale je to prý potvrzeno od UEFA.A především v případě druhého místa Slavie v lize a vítězství v poháru jde do přímo do skupiny EL třetí tým v lize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 A v pripade druheho mista v lize a neuspechu v kvalifikaci o LM, ma mit tez jasnou zakladni skupinu EL.Tak hlavne at to dnes klapne a muzem byt klidnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Tak jo, příští týden do edenu pro titul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Tak jo, příští týden do edenu pro titul To je fakt bida, ten Trpisovsky je ve Slavii fakt tragickej. To druhy misto snad ukopem a za tyden se na Vas hecnem :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se