Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Sparta... co k ní dodat... Podle mě je to o špatném výběru hráčů jako týmu. Nedávno jsem četl jeden článek a když hrála Sparta Ligu mistrů, tak tam byli asi 2-3 cizinci v základu... Dneska je to přesně opačně a hráči z venku jsou spíše žoldáci, kteří to nebudou hrát na krev.... Vypadá to, že bojují, ale tu neviditelnou sílu prostě Sparta v současnosti nemá... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem si říkal, že jako jestli to projedou, tak jsem zvědavý jestli ty letní posily budou zase rozprodávat... To bude ještě zajímavé, protože tam mají v kádru hromadu drahých hráčů, se kterými nejsou schopní být do 3místa, a nejsou schopní postoupit přes 2předkolo s průměrným týmem z jugošky.. Na druhou stranu od toho menežmentu to je majstrštyk jak mažou Křéťovi med kolem huby... Dokud to měli na české bázi (3roky zpátky, tak byli ještě v EL, jak udělali řez týmem ala Štramák, tak to šlo do háje...  :crying_anim02:  

Odkaz ke komentáři

Spartu uz nejde brat vazne. Banda komiku. Pred zapasy spousta kecu, sebevedomi az na pudu, pokora veskera zadna.

A jejich fanousci? "Hrdinove", kteri vtrhli na travnik a co tam chteli delat? Kam sli? Pak utekli jak mali kluci, kdyz tam prislo par dalsich typku v oranzovych vestach. Co to jako je? :)

Odkaz ke komentáři

Včera to ale do 75 minuty bylo hodně koukatelný, pak to šlo ale naprosto do pryč, křeč, sebevědomí velká 0, nesouhra ( až jsem se divil ). Bohužel celkově propadák.

A ti Srbové ze Subotnice? Celkově jsem z nich zklamanej, ani v jednom zápase nic pořádnýho či fotbalovýho, stačila jim abnormální bojovnost a fakt snaha rvát se o výsledek ( což jsem u nich ocenil, protože i oni tuny zkažených sehrávek, nepřesnosti ). Co mě na tom ale zarazilo nejvíc? Že jim to stačilo.

No, budeme se těšit na výkony dalších zástupců, už i jim se to blíží.

Odkaz ke komentáři

Subotica dostane priste bura od kohokoliv.

Jako, ze asi Sparta nehrala uplne blbe souhlasim.

Ale celkove jsem znechucenej a na fotbal uz koukam a chodim vyrazne mene.

Vsimate si tech drobnosti a detailu pri filmovani? Oni uz na ten plac s tim jdou. Od zacku v tom vyrustaj, pri sebemensim dotyku (ktereho realitu odhali nekolik zpomalenych zaberu kamer) se teatralne kaci k zemi a drzi se za cast tela pul metru daleko.

Ale nedej boze, kdyz si lehne protihrac, to je treba ho vzit za dres a trikrat s nim mrsknout o zem. Kde byl sudi, kde byly karty za napadeni? Kde je respekt?

A kde jsou divaci? Kdo by tam lezl?

A nemluve o tech par vysmahlech. Kde byl nejaky zasah? Krome tezkoodence Surala. Co bude dal? Ti sami exoti znovu na stadionu? Proc to jinde jde, a jen tady ne? To zase bude velkohubejch prohlaseni...

Jdu blejt

Odkaz ke komentáři

Včera to ale do 75 minuty bylo hodně koukatelný, pak to šlo ale naprosto do pryč, křeč, sebevědomí velká 0, nesouhra ( až jsem se divil ). Bohužel celkově propadák.

A ti Srbové ze Subotnice? Celkově jsem z nich zklamanej, ani v jednom zápase nic pořádnýho či fotbalovýho, stačila jim abnormální bojovnost a fakt snaha rvát se o výsledek ( což jsem u nich ocenil, protože i oni tuny zkažených sehrávek, nepřesnosti ). Co mě na tom ale zarazilo nejvíc? Že jim to stačilo.

No, budeme se těšit na výkony dalších zástupců, už i jim se to blíží.

Srbové že nic nepredvedli? Nebejt to takový amatéři na úrovni naší druhý ligy, tak doma mohli přidat ještě 3 kousky a bylo totálně vymalováno. Ty jejich brejky do marný sparťanský obrany byly luxusní. Přímočará rychlá akce...prvni gól je nakopnul a hrály dobře. Odvetu jsem viděl jen konec a musel jsem se smát...
Odkaz ke komentáři

S tím, že hrála Sparta dobře se dá souhlasit, vypracované střely a šance v poměru tuším 24 ku 5 hovoří za vše, nicméně na to se nehraje, a to víme... Co se týče SUbotice, tak si myslím, že jestli by postoupila Subotica nebo Sparta, tak by další 3 a 4 předkolo bylo pro oba oříšek... Stylem hry Subotice nezaujala, protože bránili výsledek a hráli jenom na brejky, ale udělali úspěch v podobě postupu... (když si vzpomenu na Euro 2004 když vyhrálo Řecko, tak to byl taky takový nedívatelný herní styl, ale vyšlo jim to.... 

Odkaz ke komentáři

Srbové že nic nepredvedli? Nebejt to takový amatéři na úrovni naší druhý ligy, tak doma mohli přidat ještě 3 kousky a bylo totálně vymalováno. Ty jejich brejky do marný sparťanský obrany byly luxusní. Přímočará rychlá akce...prvni gól je nakopnul a hrály dobře. Odvetu jsem viděl jen konec a musel jsem se smát...

Nepredvedla, ty tri brejky o kterych se bavime zazdila Subotnica nepresnou finalni sehravkou, kdyz se Sparta odmitala vracet ( v precisleni 3 na 2 ci 4 na 2 by sehravka mela klapnout ), videl jsem oba zapasy cele a Subotnica je podprumernej, skoro amaterskej tym, kterej ma velkou sanci v dalsim kole dostat bura od kohokoliv, kdo bude hrat se zajmem.

Jak jsem psal, predvedla bojovnost a rvavost, fotbalovost nikoli a bohuzel to stacilo.

Odkaz ke komentáři

Nemuzete me nekdo z permanentkaru dostat dneska na Dynamo? Probudil jsem s pozde a jestli dobre chapu, tak se da lupen koupit jen pro permanentkare. Samo to zaplatim. Predem diky, nahoda je blbec.

Jinak zapas s Opavou me hodne bavil (i lehce nervoval), tak jsem zvedavej proti vyhlasenejm obranarum...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...