Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak OK, menim nazor a beru zpet. To je fakt hnus. Asi to chce nejak medializovat.

Otazkou je, zda to nekdo hned nezamete pod koberecek....

jasně že zamete :) tak mrdnik byl na UEFA už za platiniho, takže se není čemu divit. Hlavně by mě zajímalo, kolik dostal nasypano Minsk, že nechal postoupit Zenit Petrohrad. Pac skóre 8:1 po prodloužení je hodně divný.
Odesláno

jasně že zamete :) tak mrdnik byl na UEFA už za platiniho, takže se není čemu divit. Hlavně by mě zajímalo, kolik dostal nasypano Minsk, že nechal postoupit Zenit Petrohrad. Pac skóre 8:1 po prodloužení je hodně divný.

a dvě penalty v prodloužení k tomu.. :)

Odesláno

Tak OK, menim nazor a beru zpet. To je fakt hnus. Asi to chce nejak medializovat.

Otazkou je, zda to nekdo hned nezamete pod koberecek....

Koukni jak to je u nás- Chvalovský-Košťál - pár figurek v pozadí ( Berbr ) a karavana jede vesele dál. Na UEFA či FIFA spolcích je to jen o level či dva výše. Nic se nestane, jen Slávka vyfasuje flastr.

Odesláno (upraveno)

Tak to se sesivkam moc nepovedlo. Ale Jablonec dobre, odjezdili to po zadku a ukazkove vyuzili sance proti tymu, co hral v tydnu pohary. Ten jejich golman mel fakt dobrej den, se vyradil chlapec.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

v malým fotbálku pěkně drtíme Rumuny ve finále, snad budeme mistří Evropy!

Odesláno

tak Češi jsou Mistři Evropy 2018 v malým fočusu, klobouk dolů a gratulace

Odesláno

Nevím přesně, na co narážíš, ale příště si radši počkej do zápasu Plzně, protože pak tvá slova vyznívají komicky.

u nás je to normální přece... To ani nekomentuji ;)
Odesláno

Tvl Baník a Příbram černý koně ligy :D

Banik asi jo, misto Starkova bych to videl spis na Zlin s Bilkem :-).

Odesláno

Panu uhlobaronovi ted asi panimama meje pekne hlavu, ze ji neposlech a neprodal :D

Rekl bych, ze prodat chtel, jen ten zajemce nebyl az tak zhavej, jak se rikalo a psalo.

Odesláno

Pánik a Baník to je zatím vydatný koktejl. Nečekal jsem, že to půjde i bez Baryho..."Holomóc" si vybírá daň z evropských pohárů. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...