Gustaf Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Postup nepostup, na to sere pes. Jeto super los, ty kluci si zahrajou v Madridu a Římě a Real přijede do Čech. To je na tom super. Jestli postoupí, je fuk, ale takové zápasy jsou asi sen každého fotbalisty a vidět to, je sen každého fanouška. O to jde.amen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 AS je sice lonskej semifinalista, ale sance tu je vzdy ( a osobne jim verim vic, nez na CSKA ). Uvidime na konci, treba se pletem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Postup nepostup, na to sere pes. Jeto super los, ty kluci si zahrajou v Madridu a Římě a Real přijede do Čech. To je na tom super. Jestli postoupí, je fuk, ale takové zápasy jsou asi sen každého fotbalisty a vidět to, je sen každého fanouška. O to jde.Real bych rad videl, ale takovejch nas bude v CR cca 500.000, bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Real bych rad videl, ale takovejch nas bude v CR cca 500.000, bohuzel.já sem dám lístek do dražby... Začneme na Rolexech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Tak vam sem hodim aj SK:)Trnava na dobrej ceste do EL, skoda Trencina v Larnake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 já sem dám lístek do dražby... Začneme na Rolexech Ja si na Real pockam v Edenu, abych mel co vykladat vlastnim detem ( oboje asi bohuzel sci-fi ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Doufam, ze to Trnava da. EL bude dobra odmena za to, jak makaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Doufam, ze to Trnava da. EL bude dobra odmena za to, jak makaj.Bakos opět gól. Ten je táhne neskutečně Kuncaku, obávám se že do příštích let je jakýkoliv český tým v LM scifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 (upraveno) Gol dal Godal;)Ale Bakos sa uchytil perfektne, pravda. Upraveno 30. srpna 2018 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Jo, to vim ci tusim. LM bude hodne daleko.Trnave to preju a jsem za chvilku zvedavej na Olmik, pral bych si prekvapko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Gol dal Godal;)Ale Bakos sa uchytil perfektne, pravda.jj, už jsem taky koukal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Mohol hrat LM, tak si zahra EL:)uvidime zajtra zrebovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Já nic nečekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Plzeň nemusím, ale jestli se někdo může hecnout k nějakým výsledkům v LM, tak zrovna oni jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 Hm, tak Olomouc v 32 minute dostava 2-0. Proc ja jsem takovej naivni prostacek? Sfouknuto jak svicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Tak EL nalosovana, skupina Slavie mi prijde hodne vyrovnana, muze se stat cokoli, kdyz zlepsej produktivitu. Uz se tesim.Jablonec nekomentuju, jen doufam, ze tam bude aspon par lidi na tribunach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Sparta - Dukla za 28 minut jedna strela a jeste ani ne na branu. To musi byt paradni match Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 koukám na to a usínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 (upraveno) koukám na to .....Asi kazdej mame vopcas nejakej blbej napad Upraveno 31. srpna 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Vy jste masochisti :-)). Tohle sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se