Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 7. 11. 2018 v 20:54, Kristian.nov napsal:

Aspoň se snaží hrát fotbal, na prdel dostat od týmu jako je Real prostě musí, jen škoda že tak moc... Ale prvních 10 minut bylo pecka!

souhlasím. Kdo čekal zázrak? Prostě je to Real Madrid a já jsem rád, že i tak si vytvoříme nějaký šance a pěkně zakombinujeme. Kdyby jsme měli stejnou úspěšnost jako Real, tak ty 2, 3 góly tam máme taky. Ale to by hráči nehráli v Plzni, no. Snad to dopadne nějakým důstojným výsledkem aspoň
Odesláno

No Plzenaci meli plnou hubu kecu, ze na to mají a ze v Madridu to bylo těsně a ze teď jakoze bude remíza nebo dokonce........a hovno :-) Uz ste zase pokorny :-)

Odesláno
  V 7. 11. 2018 v 21:04, Frantik napsal:

No Plzenaci meli plnou hubu kecu, ze na to mají a ze v Madridu to bylo těsně a ze teď jakoze bude remíza nebo dokonce........a hovno :-) Uz ste zase pokorny :-)

Ale di ty, máš nastoupit k zápasu jako na popravu? Sparta si prostě takovejhle zápas ještě dlouho nezahraje, tak nech tý záště;-)

Odesláno
  V 7. 11. 2018 v 20:54, Kristian.nov napsal:

Aspoň se snaží hrát fotbal, na prdel dostat od týmu jako je Real prostě musí, jen škoda že tak moc... Ale prvních 10 minut bylo pecka!

Prvních deset minut pecka. To mě opravdu rozesmálo. :)

Odesláno
  V 7. 11. 2018 v 21:12, Kristian.nov napsal:

Ale di ty, máš nastoupit k zápasu jako na popravu? Sparta si prostě takovejhle zápas ještě dlouho nezahraje, tak nech tý záště;-)

Sparta je nás spolecnej nepřítel vole :-)
Odesláno

Tak sparta v minulosti už s realem hrála... plzeň si to taky zkusila... třeba PLZ dají aspoň fíka v druhé půli a rozveselí diváky....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...