Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ciwe Ethante, nechtěj abych googlil přímáky do Záhřebu nebo borce, co 20 let hraje profesionálně fotbal.

Dej si tu praci....jinak smlouvu na fotbal ma od 16ti a je mu cca 34....

A tech dvacet let jsem psal cca 20let coz tak i cca je :-)

A kdyz uz se bavime o tech perlickach, tak jeden nejmenovany cesky hrac co hral v Anglii,tak provolaval mesicne i 80tis kc nez prisel na to, ze si muze poridit regionalni SIM kartu a nevolat z ceske ubehl rok :-)))

Tech historek je tolik .....at jsou pravda nebo ne, smejeme se tomu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

By mě zajímalo kolik došlo diváků na ty Teplice na Dukle (výmol kap).... aaaaa tak jsem dal onlajny a bylo tam přesně 374 plačících diváků, to si myslím, že je návštěva poměrně slušná.... tipoval jsem tak maximálně půlku...  :eek:

Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo kolik došlo diváků na ty Teplice na Dukle (výmol kap).... aaaaa tak jsem dal onlajny a bylo tam přesně 374 plačících diváků, to si myslím, že je návštěva poměrně slušná.... tipoval jsem tak maximálně půlku...  :eek:

U nas 3,5 tis na Chrudim. Fakt nechapu, proc se to nehraje kvuli podpore poharu u nich.

Odkaz ke komentáři

Tak Jábulím je tragéd, to snad vědí všichni. Už jen to vyjadřování. Takovejhle blekota nemůže snad mít nikde respekt. Je vzdálený příbuzný mojí kamarádky a v rodině ho nemá nikdo rád, prej hroznej debil.... 

Mě spíš zajímá Váš názor na náš gól. Jsem jedinej, komu přijde, že neměl pro ofsajd platit? Jasně Schick v ofsajdu nebyl, ale ten hráč, který v něm stál se zapojil do hry a ve chvíli, kdy byl v ofsajdu, tak vázal obránce - za mě by se tohle mělo pískat. Ale asi jsem fakt jedinej a ukamenujete mě. :)

Odkaz ke komentáři

Koukam na tu Spartu a mit v zakladu 8 cizincu je u me fakt hodne. Skoda ze uz neplati pravidlo max 3 cizinci v sestave a ze je Sparta vykladni skrin nasi ligy.

Nechapu pak proc jsou zalozeny ty akademie.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Koukam na tu Spartu a mit v zakladu 8 cizincu je u me fakt hodne. Skoda ze uz neplati pravidlo max 3 cizinci v sestave a ze je Sparta vykladni skrin nasi ligy.

Nechapu pak proc jsou zalozeny ty akademie.

To je tezky, kdyz ti nasi kluci chteji hlavne ven vydelavat penize. Ze tam pak budou sedet na lavicce a ztracet formu, je asi ve chvili, kdy dostanou nabidku, nenapadne, nebo tomu nechteji verit ;)

Odkaz ke komentáři

To je tezky, kdyz ti nasi kluci chteji hlavne ven vydelavat penize. Ze tam pak budou sedet na lavicce a ztracet formu, je asi ve chvili, kdy dostanou nabidku, nenapadne, nebo tomu nechteji verit ;)

Asi jo, me to jen prijde smutny. Par hracu v ty nasi lize jeste stoji za to.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Asi jo, me to jen prijde smutny. Par hracu v ty nasi lize jeste stoji za to.

Mne taky... Nevim treba, proc nestavi Vachu, myslim ze to je docela srdcar...

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...