obchodnik-o3 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 sa potvrdilo : nedas , dostanes , do prd.letak som drzal plavym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 šajze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Skoda. Fandil jsem Chorvatum ale az na poslednich 20 minut otresny fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 ten nagelovanej s Pepíkem jdou dál, škoda, protože Chorvati byli v turnaji rozhodně lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Sledoval jsem včera všechny zápasy a tak mě to znechutilo, že dnes vynechávám. Při zápase Walesu a S. Irska mě potěšil výkon fanoušků a hned jsem si vzpomněl na loňské rugby a mého oblíbence Dana Biggara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 ty fotbaly sou hnus...a to sem se na včerejší zápas Chorvatů tak těšil. prodloužení už sem samou nudou ani nedal a šel spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Že by první osmifinále, který bude asoň trochu zajímavý? Rychlej gól by tomu mohl napomoct...včera slušná tragédie. Škoda, že jsem se v tý předpovědi nemýlil....jinak Portugalci jsou slušný klikaři, nevyhrát ani jeden zápas a dostat se už do čtvrtfinále, klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Nak me to ojro sere a nebavi letos No, k veci; dnes zase zapasy, ldybych byl rad, aby dal sly vsechny tymy.Francie coby poradatel a pro domaci fanouskyIrove jsou velmi sympaticti - nejen na hristi, ale i v hledistiNemeckej fotbal (no flame) mam dlouhodobe rad...a Slovakum samozrejme fandim automaticky... Tak uvidime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Rikal jsem to uz davno, ze je to nuda, stejne ale budu cumet i dneska - jako vzdycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Tak bratři jsou připraveni? Mě už se to chladí, jde se fandit :-) 4:2 pro Slovensko, no problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Afri bodaj by si mal pravdu jde se na to ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 (upraveno) Tak bratři jsou připraveni? Mě už se to chladí, jde se fandit :-) 4:2 pro Slovensko, no problem...No ja nevim. Kluci slovensky vypadaj v tom tunelu dost schliple. Nemci imho vyhrajou. Diky tomu varovani z pripravy Slovensko nepodceni a pohlidaj si postup. Upraveno 26. června 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 no uvidime kolko to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 To není dobrý začátek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 penaltička to je špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 turka vychytal ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Kozáčik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Zijou a maj dost casu :-) na obrat. Snad konecne uvidim peknej fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Obávám se, že je vymalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se