Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Nějaký posily si přivede.. ale celej kádr měnit fakt nebude..

No, když přivede cca 9 novejch hráčů, tak to sice novej mancaft není v pravém slova smyslu, ale určitě to není koncepce. Když se tedy budem chytat za slovo.

A stejně doufám, že jim Barca natrhne rit, jako v poslední době často :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, když přivede cca 9 novejch hráčů, tak to sice novej mancaft není v pravém slova smyslu, ale určitě to není koncepce. Když se tedy budem chytat za slovo.

A stejně doufám, že jim Barca natrhne rit, jako v poslední době často :-).

Ale to já pochopil, že nemyslíš doslova celej kádr :D ale nemyslím si, že by to bylo tolik hráčů.. 2-3 top hráče a maximálně to doplní nějakým počtem mladých hráčů do budoucna.. no uvidíme.. zatím je ze včerejška hotovej ten Eder Militao z Porta.. což právě není hráč co hned vystřídá současnou stoperskou dvojici..

Odkaz ke komentáři

Ale to já pochopil, že nemyslíš doslova celej kádr :D ale nemyslím si, že by to bylo tolik hráčů.. 2-3 top hráče a maximálně to doplní nějakým počtem mladých hráčů do budoucna.. no uvidíme.. zatím je ze včerejška hotovej ten Eder Militao z Porta.. což právě není hráč co hned vystřídá současnou stoperskou dvojici..

Hele, uvidíme :-). Osobně jsem nečekal, že je odchod toho nagelovance tak rozhodí. Myslím, že propadnou panice a prekopaj to.Muj dohad.

A Sparta dvě pencle, ten Šťastný se tam fakt udrží a nakonec ho budou oslavovat jako zachránce, ach jo.

Odkaz ke komentáři

Tak se dívám na tu naši skvadru v Anglii, ale mám takový dojem, že jsme o třídu horší... jenom běháme, naháníme soupeře ale bez šance... 2-0 do šatny bylo asi hotovo, po poločase třetí a vyřešeno... No ještě je nějakých 25min, tak třeba aspoň jednoho usmoleného fíka dáme...  :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...