Batman* Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 To je dobrý doufám, že je teď v druhý půli přejedou a budou padat góly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Jsem zvědavej jak se toho zase chytí Zizou v Realu..Normálně, koupi celej novej mancaft, protože dostane na posílení balík. Klasická koncepční práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batman* Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Nějaký posily si přivede.. ale celej kádr měnit fakt nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 (upraveno) No, já myslím, že když prodaj Modrice a Balea, tak nějakou kacku mít budou. No je pravda, že Mbape bude něco stát... Upraveno 16. března 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Nějaký posily si přivede.. ale celej kádr měnit fakt nebude..No, když přivede cca 9 novejch hráčů, tak to sice novej mancaft není v pravém slova smyslu, ale určitě to není koncepce. Když se tedy budem chytat za slovo.A stejně doufám, že jim Barca natrhne rit, jako v poslední době často :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 tak Sparta se na nás vyšťavila a bez Bořka jsou poloviční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 tak Sparta se na nás vyšťavila a bez Bořka jsou poloviční Zakrikl jsi to, teď bude kopat penaltu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batman* Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 No, když přivede cca 9 novejch hráčů, tak to sice novej mancaft není v pravém slova smyslu, ale určitě to není koncepce. Když se tedy budem chytat za slovo.A stejně doufám, že jim Barca natrhne rit, jako v poslední době často :-).Ale to já pochopil, že nemyslíš doslova celej kádr ale nemyslím si, že by to bylo tolik hráčů.. 2-3 top hráče a maximálně to doplní nějakým počtem mladých hráčů do budoucna.. no uvidíme.. zatím je ze včerejška hotovej ten Eder Militao z Porta.. což právě není hráč co hned vystřídá současnou stoperskou dvojici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Dvě pentle... Když to nejde že hry, musí to jít jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Dvě pentle... Když to nejde že hry, musí to jít jinakpresne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 ta první jo, ale ta druhá hodně přísná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Ale to já pochopil, že nemyslíš doslova celej kádr ale nemyslím si, že by to bylo tolik hráčů.. 2-3 top hráče a maximálně to doplní nějakým počtem mladých hráčů do budoucna.. no uvidíme.. zatím je ze včerejška hotovej ten Eder Militao z Porta.. což právě není hráč co hned vystřídá současnou stoperskou dvojici..Hele, uvidíme :-). Osobně jsem nečekal, že je odchod toho nagelovance tak rozhodí. Myslím, že propadnou panice a prekopaj to.Muj dohad. A Sparta dvě pencle, ten Šťastný se tam fakt udrží a nakonec ho budou oslavovat jako zachránce, ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Dvě pentle a redka to jistí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Je to haluz, vyhrát na pentle, je mi z toho blivno, ale body se počítají. Ještě jsme na jaře neztratili ani bod a doufám to udržíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 je to plus, dnes již 9 bodů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Jojo, náskok se bude hodit, ta nadstavba bude zradna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Tak se dívám na tu naši skvadru v Anglii, ale mám takový dojem, že jsme o třídu horší... jenom běháme, naháníme soupeře ale bez šance... 2-0 do šatny bylo asi hotovo, po poločase třetí a vyřešeno... No ještě je nějakých 25min, tak třeba aspoň jednoho usmoleného fíka dáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 A kruci a je to 4:0... jsem to nestihl ani dopsat... Někde jsem četl na diskusi, že dostaneme 4 a je to tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 hmmm, je to smutný, ale realita:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Jsem si jako říkal, že by snad remíza při vhodné konstelaci hvězd... ale asi to bylo jen momentální pomýlení smyslů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se