Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 tak uz to jede... 2:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 asi rozhodnuto... 3:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Urco rozhodnuto. Zase je po fotbale.jdu koukat na anderlecht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 snad se dockas golu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Jo,vcera jsem vypl bayern a prisel o 3 goly. Kdyz pisu konec fotbalu,myslim nadsazku.kdyz si vzpomenu na vikendovou nabidku nasi souteze,tak tohle je pohlazeni na dusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Dneska od 18:45 Slovan - Sparta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Už se těším! Doufám, že je dáme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Jako slávista jsem trochu rozpolcen :-))), ne teď vážně, ať jim ta Sparta natrhne žaket. Chovance a Siegla jsem nikdy nemusel, tak ať maj zkaženou premieru!!!! Sparta jedeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Slávista?! To je mi líto......Ono být slávistou musí být smutný život Mám vás raději než rychlokvašenou plíseň, tak dík za podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Slávista?! To je mi líto......Ono být slávistou musí být smutný život Mám vás raději než rychlokvašenou plíseň, tak dík za podporu.Ne,my mame veselej kazdej den,nikdy nevis,kdy ten cirkus zavrou :-(((. U nas plati-diky za kazde nove rano :-))). A na pohary kouknu v tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 jdem na to... SPARTA SPARTA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Costa furt machruje a pak neda tutovku... vymenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Já nevěřim vlastním uším. Chudák Franz ve Slovanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 chtelo by to uz gol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Zatím to je kopaná jak v derby Budějce - Otroci HK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Spartanska verbež opet úřaduje :-( To je zase ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tohle nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Slusnej Spartan, aby se stydel... hovada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 jsem sparťan,ale tohle absolutně nechápu. Strašná ostuda.Jsem zvědavej jakou to bude mít dohru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tak jsem to teď zapnul, ale protože tomu čutání moc nerozumím, kdo z těch dvou stovek borců v helmách a v PVD dresech hraje za koho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se