Murphy97 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Kdybych to tady napsal pred chvili, tak se do me vsichni pusti. Celou dobu neverim, ze nekdo postoupi. Mame, tedy spise nemame to v hlavach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 ups. Hruška trochu minul balon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Fakt mám tohle zapotřebí? Vedou 2-0 a začnou si hrát na bohy místo zakopnuti balónu za tribuny? Jak říká Pepa Hnatek-jste dřevaci. A do toho jsem ztratil osičku z hodinek co jim vymenuju řemen. Kurna. Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Gól na hřišti soupeře má neskutečnou váhu. Vedeš 2:0 a furt to smrdí průserem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Berte to pozitivne. Alespon budeme v evropskych poharech koukat na kvalitni mancafty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 no nic... chleba levnejsi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Hm, to byl průšvih, kdybych se nebál morální policie, tak bych použil jinej výraz.Jdu hledat tu osičku. Kua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 tak aby zkáza českého fotbalu byla dokonána. tak ještě rupnou sešívky s CFR a bude hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 tak aby zkáza českého fotbalu byla dokonána. tak ještě rupnou sešívky s CFR a bude hotovoNo ale i když rupnou, tak budou hrát základní skupinu EL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Já to říkal...Radost z toho nemám vůbec. Sparta a MB to byl jasný nepostup, jen Pilsner Urquell bojoval.Rozhodla chyba od stoperů a gólmana při standartce. Mno, uvidíme v úterý, co předvedou hadráři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Škoda no... Už by to pravidlo o gólu venku měli zrušit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Nic nerusit a davat goly.Bez golu se nevyhrava, cpali nam treneri do hlavy od asi ctyr let.Balon je kulatej pro oba mancafty stejne a i kdyby bylo hriste z kopce, v polocase se to vymeni.Toz asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No ale i když rupnou, tak budou hrát základní skupinu EL.to máš recht, ale i tak bych to bral jako neuspech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 to máš recht, ale i tak bych to bral jako neuspech. Já též. Maroshi jen dotaz, proč hadrari? To je nějaká nová přezdívka? Něco mi uniklo? A ber to v klidu, nějak to nemyslím, nevysiluju, jen se ptám, že mě to zajímá. Já to nikdy neslyšel a tys to použil dnes 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 No, já to označení Slávky znám a používám ho už dlouho. A myslím si, že to je obecně známý termín. Trošku hanlivý, no.Už Nohavica použil tohle označení v písničce o Baníku.A proč hadráři? To je snad jasné. Dres máte spíchnutý ze dvou hader. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Už je tam ten včerejšek. Celkový bodový zisk stejný jako Faery a Andorra. Supr... http://www.coen.wz.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 No, já to označení Slávky znám a používám ho už dlouho. A myslím si, že to je obecně známý termín. Trošku hanlivý, no.Už Nohavica použil tohle označení v písničce o Baníku.A proč hadráři? To je snad jasné. Dres máte spíchnutý ze dvou hader.:-), to mě též napadlo, ale neslyšel jsem ho pouzivat. Jdu si poslechnout Nohavicu, nějak mi to tam zapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 No tak vcera to byl tedy vyprask pro vsechny, az zacinam mit tedy obavu, jestli ty hadráři ten prapor zvednou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 No tak vcera to byl tedy vyprask pro vsechny, az zacinam mit tedy obavu, jestli ty hadráři ten prapor zvednou :-) Zvednou, voe. Neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Bych jim radil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se