Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uhrin, tak to té ujistim ze ten rozhodně neví, co dělá :D

Ja vim, ale nejak se ujistuju, ze to tak neni :-), snad rozumis. A tajtrdlik Tvrdik, to je fakt des.

Odesláno (upraveno)

Jj,tvrdik dělá to,co mu jde nejlíp... rozhazovat cizí prachy...bez rozumu a koncepce. No a Dušan, to je kapitola sama pro sebe....:D

Trenér Slávie pro prohře 1:3 s poloamatérským týmem: "Stopeři hráli s jistotou a soupeř neměl žádné extra příležitosti."

Tvl co mu pořád je ? :D

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

To nevim, ale dle komentaru to na konci vypadalo na dve zahozeny tutovky soupere, takze stoperi moc v pohode - asi nee. Latka proste zatim sakra chybi.

Odesláno

mno proto to píšu,klasicky kydy neumetela Uhrina :D

Snad se proste pletes ( slavisticky srdce si to preje, zkusenosti ti davaj potichu za pravdu), uz radsi nic nepis :-)).

Odesláno

Tak Slavie vstoupila znovu do poharu a ja se tak tesil. Prohra 1-3, ach jo.

:) promin :)

Odesláno

Tak dnes druhej polocas, snad ne dalsiho trapeni. Ze ja zas koupil ty listky a permici. Misto toho jsem mel investovat do neceho rozumnyho :-)).

Odesláno

Skodovka s tim kralem strelcu slovenske ligy by 2 goly meli byt schopni dat. Jak to ale zaridit vzadu, aby zadnej nedostali, to fakt nevim.

Jsem na to zvedavej, tezko tipovat.

Odesláno

nějak se mi ten fotbal Slavie nelíbí, ale uvidíme, ještě mají docela čas

Odesláno

Dokud tam bude Uhrin, tak to nebude mít ani hlavu ani patu, stejne jako když byl v Plzni, to proste není trenér do Slavie. Viděl bych to momentálně na volného (pokud se nepletu) Kozla.

Neni uplne volnej, se Suchoparkem jsou u nektere U, myslim 18. Ale jinak nelze nez souhlasit, Uhrin ml.je traged typu Caplara.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...