Frantik Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 (upraveno) před 8 minutami, guzmic napsal: A teď si představ, že by tu pentli písknul Slavii, to by jsi měl stejný názor, jak je to nespravedlivé? Ale to se nestalo. Slavii v cele sezóně nepiskli 4 penalty v nastaveni, kdy vzdy slo o body. Nicméně pokud Spartafans jsou s tím v pohode a nepřijde jim to ani trochu divne, tak gratuluju k titulu Upraveno 14. května 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 15 minutami, Frantik napsal: Ale to se nestalo. Slavii v cele sezóně nepiskli 4 penalty v nastaveni, kdy vzdy slo o body. Nicméně pokud Spartafans jsou s tím v pohode a nepřijde jim to ani trochu divne, tak gratuluju k titulu Chybu bych hledal v prohraných venkovních zápasech u Slávie, pak by vám nějaké penalty u zadku, ale to nechcete moc slyšet. Lepší je hodit vinu na rozhodčí, než na šmatlavé hvězdy, co venku neporazitelný outsidera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Franto, znovu, a ty to vis. Nejsem spartan. Ale precti si par rozhovoru s Trpisovskym. Sam uznava, ze to byla chyba. Tohle je proste fotbal. Je az neuveritelne, ze Slavka z drzeni mice 83/17% vytezi dokonce o jednu strelu na branku mene nez souper. Vcera neprohrali tou penaltou. A jak jsem rikal - plichta by tomu slusela opravdu vice. Jednak za vyvoj v zapase, druhak pro udrzeni napeti do konce ligy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 @vraby a @Frantiktady to máte černé na bílém, ale kdo to nechce vidět, tomu je to fuck https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/penalta-ogbu-mabil-sparta-slavia.A230513_210940_fotbal_jic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Tak ja neříkám ze to nebyla chyba. Co muže Trpis jiného rict, je to slusnak a kritika rozhodčích se nenosi. A ja nemám problém, ze nemame titul, loni taky nebyl, Plzeň byla lepší. A prohráli jsme to jinde, taky jasný. Ale me jde o ten hnus s penaltama v prodlouzeni, protože to je smrad až sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 souhlas s tim, ze vysledek "ze hry" by byl "neprustrelny"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 A to ja ani nemám problém uznat, ze Sparta si klidně titul za to jaro a obecně hru pod Priskem zaslouží Ale takhle. A uz končím s brekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Njn, vždycky se nastavuje kolik je potřeba, aby k nějaké takové situaci došlo a byla ta 100% penalticka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 20 minutami, Gustaf napsal: Njn, vždycky se nastavuje kolik je potřeba, aby k nějaké takové situaci došlo a byla ta 100% penalticka Od Plzeňáka to slyším moc rád, Vy máte největší zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 5 hodinami, guzmic napsal: Od Plzeňáka to slyším moc rád, Vy máte největší zkušenosti. Njn, nejdřív Sparta...pak Plzeň...pak Slavie...a teď zase Sparta a staré pořádky se vracejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Silnější pes m..dá. Jinak by mě zajímal tvůj odborný pohled na ten fotbalový koncert co jste předvedli včera proti Olomouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Včera mi málem prdla cévka, ale přežil jsem. Kurna, jde jen o fotbal, tak se nebudu rozčilovat. Trpis to prokoucoval jinde než včera na Letny. Ale dvě sezóny za sebou, s tímhle mancaftem ? No nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 @kuncák7souhlas, ten kádr by měl vyhrávat ligu každý rok. sere mě ale ten Zlín, to už je asi v prdeli 3 poslední zápasy ale moc šancí nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 (upraveno) Jedině, ve finále prorazit venku Brno a doufat že to Ostrava pustí Zlínu v předposledním zápase. (tomu ale nevěřím) edit. Upraveno 14. května 2023 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 5 hodinami, guzmic napsal: Silnější pes m..dá. Jinak by mě zajímal tvůj odborný pohled na ten fotbalový koncert co jste předvedli včera proti Olomouci. Já sem fanoušek úspěchu. Posledních x zápasů jsem neviděl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 28 minutami, Gustaf napsal: Já sem fanoušek úspěchu. Posledních x zápasů jsem neviděl.... To by bylo asi jako by ses sám a rád bičoval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 před 14 minutami, kuncák7 napsal: To by bylo asi jako by ses sám a rád bičoval . Přesně.... nemám sebemrskačství v krvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 14 hodinami, guzmic napsal: Jedině, ve finále prorazit venku Brno a doufat že to Ostrava pustí Zlínu v předposledním zápase. (tomu ale nevěřím) edit. Přitom se Zdenda tak snaží...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 2 hodinami, 14titi napsal: Přitom se Zdenda tak snaží...:-) Zápas jsem bohužel neviděl, dle online přenosu, Zlínu v 75 min nepísknuli penaltu a 90 min odvolají branku, šlo jim o vše, tak Grygera vytekl. Dělat to nemůže, ale lidsky to chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 (upraveno) Ja teda tu sobotu kousu doted, ale prohrali jsme si to jinde (Teplice, Budejky, zakulisi). Hlavne skoda, ze by to pri remize aspon bylo napinave. Ja si teda myslim, ze Sparta Slovacko neda, ale stejne tak Slavia nevyhraje vsechno do konce souteze... Ale spravil jsem si chut splnenim velkeho snu, 75k divaku, atmosfera neskutecna... Upraveno 16. května 2023 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se