guzmic Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Tak první tři body jsou tam kde patří a večer teda fandíme Plzni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Sparta ještě bez titulu, ale Zlín by už po skoro dvou letech mohl vyhrát venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Tak Florin to zařídil...Konec souboje o padáka nabírá na dramatičnosti. Nejlepší formu má Berno. Ti to mají rozehrané na druhou ligu nejlépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Ty poslední dvě kola budou zajímavé, Brno, Zlín a Pardubice mají do druhé ligy za mě stejně daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Dvě sezóny po sobě, prokoucovanej titul. Nejde mi to moc od huby, ale gratuluju Spartě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Bylo to dlouhe cekani! Ale konecne Jeste Zlin se zachranit a bude to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Po podzimu mám nikdo nevěřil, ale jaro jsme měli skvělý. Teď už jen přijímáme gratulace. 37 - díky kluci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Jj, od návštěvy Křéti v kabině var to byla jízda Njn, tak gratulace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Máme pohár no a co, no a co - hm, tohle moc nezabírá ( už si to notuju od včerejška a pachut tam furt je ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Sparta titul a Zlín udržel ligu, jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Brno sestupuje. Jsem klidný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Sakra, já zapomněl na baráž, tak ještě dva zápasy a Zlín snad udrží ligu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 11 hodinami, guzmic napsal: Sakra, já zapomněl na baráž, tak ještě dva zápasy a Zlín snad udrží ligu. Guzmo, klidně už ten šutr pusť...Rozdíl mezi první a druhou ligou je příliš velký. Zlín ligu udrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 32 minutami, marosh napsal: Guzmo, klidně už ten šutr pusť...Rozdíl mezi první a druhou ligou je příliš velký. Zlín ligu udrží. Vyškov, Zlín vyřadil v poháru, mají tam slušné hráče, ale věřím že to dají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 11 minutami, guzmic napsal: Vyškov, Zlín vyřadil v poháru, mají tam slušné hráče, ale věřím že to dají. S prominutím, kdyby to teď projeli, tak je to banda kokotů, v čele s Vrbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 31 minutami, marosh napsal: S prominutím, kdyby to teď projeli, tak je to banda kokotů, v čele s Vrbou. Tak to rozhodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Hele, Vyškov jsem viděl 3x a neměl by to být problém. Pár hráčů tam mají velice zajímavých, ale práce s nima je zatím marná. Pokud je udrží, tak za rok by baráž byla osemetna věc, ale teď věřím zkušenosti. Jinak, furt se mi ten titul kouše fakt spatne- nejlepší útok, nejlepší obrana, nejvíc výher, lepší vzájemná bilance a až druhý ( radši nechci komentáře, jen jsem si musel povzdechnout ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Titul jste si prohráli sami posledním zápase doma před nádstavbou. Poděkuj Hradci, vzal vám už druhý titul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Jojo, byl to ten Hradec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se